Davne 1989. godine, kada se diljem Europe rušio Berlinski zid uz nezaobilaznu Nenu i „99 Luftbalon", s druge strane „bare" rodile su se najpoznatije Reebok Classic tenke. Pumpice, koje su tijekom 25 godina nosile brojne svjetske face, donijele su te davne '89. jedinstvenu modnu i sportsku revoluciju

reebok pump

Riječ je o prvim tenisicama na svijetu s jastučićima za napuhavanje, koji su pružili dotad neviđenu udobnost. Od tada do danas, Pumpice su od klinca narasle u pravog frajera s preko 15 limited edition linija i 25 različitih modela. Ne postoje dva identična stopala. Čak ni vaša. Zapravo, vaše lijevo stopalo nije identične veličine kao i desno te može mijenjati oblik tijekom dana.

reebok pump

reebok pump

Većina tenisica ipak je načinjena prema strandardiziranim veličinama koje zapravo ne postoje. I tu nastupa Pump tehnologija, zahvaljujući kojoj možete „podesiti volumen" tenisica kako bi savršeno pristajale stopalima. Kada pritisnete jastučić na Pumpicama, on se puni zrakom te tako popunjava „prazan prostor" između tenisice i stopala.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.