U čarobnom prostoru HNK Zagreb, pred odabranim krugom suradnika, prijatelja i javnih osoba, mahom ljubiteljica dizajnerova ženstvenog dizajnerskog potpisa, nakon revije se prolomio iskren i razdragan pljesak jer je riječ o prvoj Aldukovoj modnoj reviji nakon pet godina. Posljednjih godina, Alduk svoje projekte predstavlja isključivo putem modnih kampanja u režiji vrhunskih modnih fotografa, a ovakva prezentacija se izvrsno uklopila u estetiku brenda

alduk revija hnk

Modeli Aldukovih vjenčanica prikazani su na posve drukčiji način, u čarobnom intimnom ambijentu, uz odabrani krug uzvanika, obilježavajući uspješnih deset godina dizajnerova rada na modnoj sceni. Predivna kulisa nikog nije ostavila ravnodušnim, uz poseban interijer, goste i atmosferu prošlih vremena koje odiše elegancijom i luksuzom.

alduk revija hnk

alduk revija hnk

Uzvanike je oduševila nova kolekcija Alduk bridal za proljeće/ljeto 2017. koja slijedi postulate visoke mode kao osnovu za stvaranje linije vjenčanica. Ženstvene siluete koje prate liniju tijela, šivane od najfinijih čipki, postupno se razvijaju u raskošnije i sve efektnije modele A-kroja, naglašavajući bogatstvo tekstura i uski struk. Poseban styling revije je dodatno zagrijao srca uzvanica jer su ručno vezeni frakovi od čipke i perlica, prozirne majice s 3D teksturom i aplikacijama te raskošni plaštevi poslužili kao izvrsna zamjena za već klasične bundice, stole i velove. Dizajner je pokazao izvrstan spoj visoke mode i bridal kolekcije koju rijetko viđamo na modnom nebu, a za koju su svi uzvanici poželjeli da traje još duže.

alduk revija hnk

Uz vjenčane haljine modeli su nosili elegantne ženstvene cipele poznatog brenda Högl, koje su odlično pristajale Aldukovom modnom izričaju. Za frizure modela pobrinula se Keune Akademija, a šminku potpisuje make-up artistica Marija Butković.

alduk revija hnk

Kristina Krepela, Lea Mijatović, Ivan Alduk, Lara Antić, Ana Radišić i ZSA ZSA

alduk revija hnk

Zora Bjelousov i Ivan Alduk

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.