Dvadeset godina neprijepornog talenta i modne drugačijosti studio Boudoir, iza kojega stoje dizajnerice Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević, slavi briljantnom modnom pričom

boudoir 20 godina

"Trebaš imati stila. Pomaže ti da ustaneš ujutro. Stil je način života. Bez njega, naprosto si nitko", svojevremeno je govorila legendarna modna urednica Diana Vreeland, pokušavajući opisati koliko je važno u životu imati vlastiti stil i jedinstvenost koja vas izdvaja od ostalih. Upravo taj stil, tu ljubav prema lijepim stvarima, prema ljepoti koja nadahnjuje i čini nas boljim ljudima, posjeduju i sestre Boudoir, Morana i Martina, koje ove godine slave nevjerojatnih 20 godina svog brenda  Boudoir.

boudoir 20 godina

Njihov dizajnerski potpis je prepoznatljiv, pamtljiv i drugačiji, riječ je o brendu u čijem je središtu čežnja prema iznimno romantičnim, maštovitim i uvijek superženstvenim kreacijama koje obožavateljicama daju onaj potreban 'X' faktor.

boudoir 20 godina

Boudoir je uistinu posebnost domaće i regionalne modne scene, modni brend koji uvijek nudi ljepotu koja transformira njihove klijentice. Upravo o tome govori i aktualna kolekcija, uhvaćena u objektivu Franje Matkovića i Senje Vild. Naziva 'To ti je Boudoir', sumira novi iskorak za kreativke i kreatorice koje se, unatoč epidemiji i navali minimalističkih trendova, ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije prilikom dizajniranja. Štoviše, slave je neodoljivim miksom volana, volumena, uzoraka i detalja, kojima redefiniraju glamur i što ono predstavlja za žene današnjice.

boudoir 20 godina

Haljine snažnih XXL volumena, delikatna čipka kao glasnik vječne ženstvenosti, print sanjivih oblaka, elegantne, chic i tako zaigrane točkice – svi ovi elementi pronašli su mjesto u slavljeničkoj kolekciji kojom osvajaju na prvi pogled.

boudoir 20 godina

Serijom dojmljivih kreacija Martina i Morana tako su puhnule u dvadeset svjećica na Boudoir torti i pokazale da njihov talent i dalje odlazi u visine, za novo desetljeće vrhunskog stila koji se najlakše opisuje rečenicom 'To ti je Boudoir' baš zato  jer je nepogrešivo prepoznatljiv i jedinstven.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.