“Tie Me” je hrvatski brend modnih dodataka, koji se bavi kreiranjem muških leptir mašni, rupčića te ženskih mašni. Za ovo blagdansko vrijeme Tie Me kreativci pripremili su kolekciju razigranih i raznobojnih mašni s neodoljivim božićnim uzorcima pod nazivom “Winter Wonderland”

tie me

Tie Me ovih blagdana nudi preslatke mašne sa zgodnim božićnim uzorcima, koje će super izgledati u kosi, oko vrata, na košulji... Leptir mašne definitivno nisu samo muški modni dodatak, već ih rado u svoje modne kombinacije uklapaju i žene. Jedan od najpoznatijih brendova na našem tržitšu koji se bavi izradom leptir mašni jest Tie Me iza kojeg stoje tri prijateljice - Katarina, Marija i Vanesa. Osim personaliziranih mašni koje od njih možete naručiti, brend Tie Me za svaku sezonu lansira nove kolekcije. Za ovogodišnje blagdane, djevojke su lansirale kolekciju pod nazivom  “Winter Wonderland”, idealnu je za ovo blagdansko vrijeme i poklone pod borom.

tie me

Blagdanski motivi i boje na leptir mašnama nastale su u suradnji s NJI3, grafičkim dizajnericama koje su kreirale uzorke od kojih je napravljena jedinstvena tkanina. Snimanje je provedeno u suradnji s Hub Cooltura pubom i fotografima Vanjom Vučinić te Markom Šolićem.

tie me

tie me

tie me

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.