Svake godine iznova dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović ponudu svog zagrebačkog ateljea nadopune s pregršt novih modela osvajajući tako srca mladenki različitih želja i ukusa. Protkan prepoznatljivom eNVy room estetikom, svaki model odiše dozom bezvremenskog šarma, elegancije i ženstvenosti, bivajući tako savršenom kreacijom za najposebnije životne trenutke

envy room vjencana kolekcija 2021

Otkako je 2012. predstavio prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima i tako započeo novu eru u domeni vjenčane mode, vjenčanice s potpisom popularnog modnog tandema eNVy room s nestrpljenjem se iščekuju. Unatoč novim okolnostima koje su stubokom promijenile društvo u prethodnoj godini i nemilice se prelile na godinu u koju smo tek zakoračili, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović nisu ustuknuli pred izazovima, a početak godine u tradicionalnoj je maniri odlučio obilježiti novom bridal kolekcijom s pregršt romantičnih modela. Neometen novim pravilima i barijerama, dvojac je nove modele prilagodio manjim i intimnijim vjenčanjima u krugu najbližih, propagirajući viziju lagane, nepretenciozne, nosive i cjenovno prihvatljive vjenčane mode.

envy room vjencana kolekcija 2021

Odmičući se od klasičnog poimanja vjenčanice, ali pritom ne odustajući od prepoznatljive siluete, nova bridal linija s etiketom eNVy rooma odiše neodoljivom dozom elegancije, a istovremeno je krasi i praktičnost, jednostavnost i udobnost. Atipične vjenčane modele poput kombinezona, odijela, kompleta te mini i midi vjenčanica jednostavnih linija upotpunjavaju i modeli raskošnih i voluminoznih vjenčanica urešenih delikatnim detaljima. 

envy room vjencana kolekcija 2021

Baš poput svih kreacija s eNVy room potpisom, i novi bridal modeli ističu bezvremensku zavodljivost ženske siluete, ukrašeni su prepoznatljivim detaljima poput predimenzioniranih mašni i romantičnih volana, a dramatici vjenčanih kreacija pridonose zavodljivi izrezi, nabori na tkaninama i neodoljiva igra punih i prozirnih materijala poput svile, čipke, tila, svilenog satena, organdija i materijala izvezenih svjetlucavim ljuskicama.

envy room vjencana kolekcija 2021

Nova bridal kolekcija koja broji 50 novih modela na vješalice modnog studija eNVy room stiže 23. siječnja, a osim najnovijih modela, u showroomu modnog dvojca u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu moći ćete pronaći i bestsellere iz prošlih kolekcija. Cijene većeg dijela vjenčanica kreću se od 6.000 do 10.000 kuna, te od 10.000 do 15.000 kuna kada je riječ o haljinama izrađenima od luksuznijih materijala koje su konstrukcijski zahtjevnije.

envy room vjencana kolekcija 2021

Odlučite li svoju vjenčanicu iz snova potražiti upravo u ateljeu dvojca eNVy room, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri. Svojim savjetima, temeljenima na bogatom iskustvu, pomoći će vam da odaberete idealni model za sebe te će se posebno pobrinuti da se pritom osjećate ugodno, opušteno i sigurno. Zbog propisanih epidemioloških mjera, u pratnji smijete doći s najviše tri osobe, a obvezno je i nošenje zaštitne maske. Budući da se sve haljine izrađuju po mjeri, važno je napomenuti da termin trebate rezervirati na vrijeme. Termin u trajanju od sat vremena naplaćuje se 200 kuna, a taj se iznos, ako naručite vjenčanicu, odbija od konačnog iznosa vaše haljine.

envy room vjencana kolekcija 2021

Svi modeli iz nove kolekcije vjenčanica mogu se isprobati u eNVy room showroomu uz prethodno rezervirani termin na 099/2322-939. eNvy room možete pratiti putem službene internetske stranice www.envyroom.com, preko Facebook profila ili na Instagramu.

envy room vjencana kolekcija 2021

envy room vjencana kolekcija 2021

envy room vjencana kolekcija 2021

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.