Na ekskluzivnom predstavljanju kolekcija sunčanih naočala za 2018. godinu, svjetski lider u području dizajna, proizvodnje i distribucije naočala, De Rigo Vision, premijerno predstavio tehnološke i dizajnerske inovacije globalno poznatih brendova Police, Sting, Furla i Ch Carolina Herrera

de rigo naocale 2018

Kolekciju poznatog talijanskog branda POLICE za 2018. godinu, koju je dizajnirao Enrico Furlan, kreativni direktor house brendova De Rigo Vision grupacije, koji je bogato nasljeđe kultnog modnog i lifestyle branda na najbolji način povezao s modernim identitetom novog i revolucionarnog koncepta.

de rigo naocale 2018

Modele mladenačkog, prepoznatljivog i lakonosivog stila, Police je predstavio kroz nove razvojne i dizajnerske stilove kako bi udovoljio različitim potrebama kupaca, posebice onih odanih ovom brendu. Korištenjem inovativnih i lakih materijala, svi modeli u kolekciji osiguravaju posebno zadovoljstvo, savršeno pristajanje i udobnost.

de rigo naocale 2018

de rigo naocale 2018

U cijeloj Police kolekciji posebno se ističe atraktivan HIGHWAY TWO 5 model s izrazito većim metalnim okvirom, dvostrukim mostom i ravnim lećama u atraktivnim bojama. Inspiriran tradicionalnim Police modelom, preinačen je u suvremenu i moderniju varijantu s dodatkom perforiranog spojlera postavljenim u zaobljenom gorjem prednjem dijelu okvira.

de rigo naocale 2018

ST!NG je predstavio potpuno novu i osvježavajuću kolekciju odvažnog stila za sve one slobodnijeg duha, koja savršeno dočarava identitet „mladog“ branda De Rigo Vision grupacije. Suptilne i nježne linije legendarnih modela, u originalnoj su i suvremenoj interpretaciji, a kolekciju čine poput pravog paspartua idealnog za prave ljetne zabave.

Posvećena najsitnijim detaljima i koloritu, nova FURLA kolekcija sunčanih naočala nudi brojne stilove namijenjene modno osviještenim ženama koje se žele istaknuti, kao i onima koje traže sofisticiran, elegantan i ženstveni izgled. Snažan kontrast boja te upotreba ekskluzivnih materijala poput Mazzucchelli acetata, nova su obilježja Furla kolekcije sunčanih naočala koja još jednom potvrđuje ekskluzivnost i glamurozni duh ovog talijanskog brenda.

de rigo naocale 2018

Glavni adut nove CH CAROLINA HERRERA kolekcije su bezvremenski modeli sa suvremenim pomakom koji će u novoj sezoni osvajati upečatljivim dizajnom i jedinstvenim efektima.  Rafinirani okviri upotpunjeni mat zrcalnim lećama stvaraju poseban šarmantan efekt a kombinacija asimetričnih detalja i neočekivanih boja pravi su izbor za modern Herrera ženu.

Većina modela dostupna u optikama Anda.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.