Poznati po monokromatskim kolekcijama s tek pokojim izletom u boju, eNVy room je za ovu sezonu pripremio neočekivanu paletu žarkih boja. Električno plava, koraljno crvena i gotovo neonsko žuta spektar je koji svakako dominira u ovoj kolekciji u kojoj se iščitavaju razni stilski kodovi

envy room

Vibrantne boje, svileni saten, statement rukavi i  drapirani detalji prizivaju osamdesete, dok je romantični duh prisutan kroz nježnu čipku, volane i gotovo viktorijansku siluetu. Pristup je jako ženstven s naglašenim strukom tvoreći laskavu X siluetu. Dužine haljina su midi, do pola lista, prateći liniju tijela i zvonoliko se šire od ispod bokova, dok su maxi haljine rezervirane za noć i neka svečanija događanja uglavnom leršave i nježno padaju niz tijelo. To se posebno ogleda u haljinama izrađenim od svilenog satena koje su izrazito lagane i djeluju jako glamurozno i šik.

envy room

envy room

Osim haljina, u kolekciji se nalaze kombinezoni i odijela koja su strukirana, precizno izrađena sa zanimljivim detaljima, naglašenim rukavima i skinny hlačama do iznad gležnja.

envy room

Kampanju je snimala mlada i talentira fotografkinja Karla Jurić koja je svojom vizijom eNVy room kolekciji dala jedan svježiji kut gledanja na estetiku koju brend dugo godina gradi. Senzualnost, nježnost i elegancija emocije su  koje Karla prenosi fotografijom u ovoj kampanji. Emocije su dodatno naglašene kroz međusobnu interakciju modela, dok prazni interijer istovremeno daje kontrast i stvara zanimljiv suodnos motiva i prostora ambijenta.

envy room

Foto – Karla Jurić
Modeli u kampanji su: Leonarda Zeba, Sara Bijuk i Nada Ivančić – Talia model
Video „making of“ – Jure Perišić
Šminka – Sanja Agić
Make up – Draška Topić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.