Svako godišnje doba ima svojega favorita, a mi smo pronašli modele fenomenalno udobnih i elegantnih tenisica iz Fusion + GoreTex kolekcije u kojima će vaša stopala uživati. Stavite udobnost i kvalitetu u prvi plan te, uz nijanse šarma iz are, uživajte u dugim šetnjama gradom

 

ara shoes

Činjenica da je jesen odlučila biti topla i ugodna dodatni je razlog da provjerite što se nudi za duge šetnje u prekrasnim danima i isprobate nove modele tenisica koje smo zapazili u trgovinama ara Shoes. Nove Fusion GoreTex tenisice, osim što će jednostavne odjevne kombinacije trenutno učiniti naprosto neodoljivima, čuvaju stopala upravo kako zaslužuju.

ara shoes

Fusion + GoreTex kolekcija i ovog je puta nadmašila standardne okvire i predstavila jedinstvene modele koje odlikuju nepropusni materijali prilagođeni svim vremenskim uvjetima. Vaše je stopalo zaštićeno od vode, a istodobno mu je pružena udobnost i fleksibilnost. Ugodne boje, u kombinacijama s metalik uzorcima namijenjene su damama, a klasični crni, maslinasti i zagasiti tonovi oduševit će gospodu.  

ara shoes

Specijalno dizajnirane i napravljene po sistemu Fusion, s ugrađenom GoreTex membranom koja čini unutrašnjost, ara Shoes modeli pružaju stopalu anatomsku udobnost zbog koje ćete poželjeti da jesen traje zauvijek.

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.