Krajem veljače, u prelijepom ambijentu Freywille butika u Zagrebu, održana je premijera nove limitirane kolekcije nakita Kiss. U ugodnoj atmosferi čarobno je oživljena poetika Klimtovog Poljupca te emotivna silina i simbolika tog slavnog umjetničkog djela

freywille kiss, zagreb

Slavni austrijski brend luksuznog nakita Freywille slavi svoju 65. godišnjicu simbolom ljubavi i pomirenja spolova. Kiss kolekcija zato sjedinjuje Klimtove oprečne elemente ornamentiranja, pravokutni oblici za muškarca i kružni za ženu, u predivnu kompoziciju motiva koji predstavljaju dva životna principa u ravnoteži. Raznobojno cvijeće, načičkane spirale i tajanstveni vrtlozi nježno se stapaju s kvadratičastim jasnim formama.

freywille kiss, zagreb

Na površini sjajnog emajla izranjaju kao harmonija impresivnih detalja uokvirena čistim 18 karatnim zlatom. Neodoljivi Freywille dizajn ispunjen je sanjivošću, toplinom, emocijama koje nadopunjuju znanje,logiku i fizičku snagu. Muškarac i žena spojeni su u jedinstvo kroz ljubavno tkanje idiličnih boja koje ih odvaja od ostatka svijeta.

freywille kiss, zagreb

Romantičnom secesijskom putovanju u Freywille butiku se pridružila i Simona Antonović. Vodeća hrvatska make-up umjetnica prisutnima je otkrila zanimljive tehnike šminkanja s naglaskom na isticanje individualnosti. Ono što svaku ženu čini posebnom i uistinu lijepom skriva se u njezinoj osobnosti, a ona se može naglasiti odabirom posebnog nakita i minimalnim makeup-om.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.