Poznati bečki brend nakita FREYWILLE predstavlja još jednu odličnu kampanju snimljenu u Ljubljani s Natašom Pinozom, FREYWILLE ambasadoricom za Sloveniju. Kampanja prati novu FREYWILLE kolekciju Passionate Russia koja je diljem svijeta već osvojila brojne ljubitelje umjetnosti i originalnog nakita  raskošnim motivima koji potiču na istraživanje i romantično putovanje kroz impresivnu rusku kulturu

freywille passionate russia

Kampanja slavi žensku ljepotu, samopouzdanost  i svestranost, koje su odraz različitosti i snažne osobnosti te su vječne jer se s vremenom obnavljaju i prenose majčinstvom novim generacijama. Prolazeći kroz upečatljive transformacije, Nataša Pinoza poput Matryoshke senzualno utjelovljuje različite aspekte ženstvenosti dok pupaju, bude se i rađaju u svijesti suvremene žene: od nevine mlade djevojke koja zrači dobrotom, čistoćom i zaigranošću, preko zrele žene koja je bujna i stvaralački orijentirana, do krhke balerine i labuda zavijenog u crno kao simbola ženske mudrosti, dubokih intuitivnih uvida i sposobnosti da u drugima pobudi promijene na bolje.

freywille passionate russia

freywille passionate russia

Tri očaravajuća dizajna iz FREYWILLE kolekcije Passionate Russia inspirirani su prelijepom Rusijom, koja intrigira nepreglednim širinama, burnom poviješću, kulturom i baštinom: My Matryoshka slavi žensku ljepotu i različitost, Golden Kalinka otkriva rusku strast prema prirodi, a Swan Lake je pak posvećen  ljepoti ruskog baleta kao dostojanstvenom simbolu kulture i nasljedstva.

Styling i dizajn kostima potpisuje Irena Rugel Krajcer za Lucky to Wear, fotografiju Dejan Nikolič te Egidij Rodica kao asistent fotografije, šminku Emperatrizz.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.