Poznati modni dizajner Ivan Alduk ovog proljeća donosi nam jednu posebnu modnu priču. Kampanju za najnoviju kolekciju odlučio je snimiti van granica Hrvatske i uključiti u nju inozemni tim stručnjaka. Kolekcija «Lumière» za sezonu proljeće/ljeto snimana je u srcu svjetske mode, Parizu, uz obalu rijeke Seine te je na taj način zabilježen dio bogate francuske kulturne baštine

ivan alduk kampanja lumiere, ss 2014

Svijetla, topla i pariškim suncem okupana kampanja jedan je stilski nastavak na prethodnu kolekciju, no s značajnim pomakom. Kampanju za ovu proljetno/ljetnu kolekciju stvarala je hrvatsko-nizozemsko-francuska ekipa na čelu s Ivanom Aldukom, koji je samo za ovu priliku otputovao u Pariz. Fotografije potpisuje naš poznati modni fotograf Šime Eškinja pred čiji objektiv je stala nizozemska manekenka Tanja Kok. Za beauty dio pobrinula se francuska ekipa, šminku potpisuje Mathilde Hadouck, a frizuru Michael Curien.

ivan alduk kampanja lumiere, ss 2014

ivan alduk kampanja lumiere, ss 2014

ivan alduk kampanja lumiere, ss 2014

Kolekcija sadrži različite modele, od sportskog chica koji se bazira na crop topovima i suknjama punog kruga u kombinaciji s bomber jaknama, preko kratkih i koktel haljina s apliciranom čipkom i kožnim detaljima pa do raskošnih, lepršavih večernjih haljina vedrih tonova. Stroge linije su kombinirane sa suprotnim efektom lepršavih i nabranih tkanina, tako da su modeli povrh svega ženstveni, moderni i jako chic, ali s prepoznatljivim Alduk potpisom. Alduk proljetno/ljetnu kolekciju predstavlja u crnoj, sivoj, puder, svijetlo plavoj, denver plavoj te limun žutoj, a korišteni materijali su pamuk, viskoza, muslin, til, koža i čipka.

 

 

 ivan alduk kampanja lumiere, ss 2014

ivan alduk kampanja lumiere, ss 2014

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.