FREYWILLE dizajn Hundertwasser Imperial eksplozijom intenzivnih boja mobilizira moć umjetnosti u svrhu širenja poruke za život u skladu s prirodom i individualnom kreativnošću

freywille hundertwasser imperial

Ova nova kolekcija nakita nastavak je upečatljivog FREYWILLE opusa posvećenog svestranom austrijskom arhitektu i slikaru Hundertwassera. Osim što slavi izražajnu filozofiju slavnog genija, nadahnuta je remek-djelom “ Irinaland über dem Balkan ” koju je Hundertwasser naslikao 1969.godine u čast njegove drage Irine, glumice iz Bugarske, a obojio emocijama strastvene, ljetne romanse.

freywille hundertwasser imperial

FREYWILLE umjetnici, kroz svoj osebujan i originalan pristup, u ekspresivnim motivima dizajna Hundertwasser Imperial reinterpretiraju snažnu simboliku Hundertwasserovog djela, fluidno oživljavaju temu slobode, avanture i radosti. Na jantarno zlatnoj površini emajla izranjaju apstraktne strukture u obliku kućica, okružene su sjajnim, plavkastim tonovima vode i neba te položene na mekoj, smaragdnozelenoj livadi. Svaki komad nakita iz kolekcije Hundertwasser Imperial zrači nevjerojatnom toplinom, obojen je harmonijom dinamičkih spirala koje ispisuju sklad s prirodom te otkrivaju bajkoviti svijet mašte i kreativnosti.

freywille hundertwasser imperial

Nova FREYWILLE kolekcija već se može premijerno pogledati i isprobati u zagrebačkom butiku, Preradovićeva 2. Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti i FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu Freywille Zagreb.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.