Hrvatska modna jesen nastavlja se Nivea Cro-A-Porterom koji i ove sezone predstavlja neke od naših najboljih dizajnera. Uz već poznatu postavu prve hrvatske modne manifestacije, pojavit će se i neka nova kreativna imena čija će etiketica sigurno postati must-have trendseterskih ormara

cro a porterOvosezonski modni projekt Viktora Drage nazvan je NIVEA croApoRTer@WORK i ove jeseni nudi presjek rada hrvatskih dizajnera od kojih su se neki proslavili upravo zahvaljujući ovoj manifestaciji.

"Na samom rubu između mode i umjetnosti, ovosezonska kampanja predstavlja ideju mode - pokvarljivog sezonskog proizvoda koji govori o trenutku u vremenu u kojem je nastao. Istodobno, model na fotografiji na sebi ne nosi odjeću, već fikciju iste, dovedenu do savršenstva veličanja onoga što moda predstavlja u današnjem društvu - idealan komad koji će vas uzdignuti na pijedestal stila ili ortopedsko pomagalo za vaš ego" ističe se kao misao vodilja četrnaestog po redu Cro-A-Portera.

U tri dana, od 8. do 10. listopada na Zagrebačkom velesajmu, svoje će modele prikazati mnogim trendsetericima dragi Hippy Garden, prepoznatljivi modni studio Budoir, uvijek zabavni i orginalni ELFS, bajkovita Fjaba, vintage romantičarka Ani Ani te zvijezdama posebno draga Linea Exclusive.

Tihomir Krznarić i ovog će puta ostati vjeran pletivu, dok će Borisu Pavlinu ova kolekcija biti privremeni oproštaj od hrvatske publike.

Arileo će svoje modele predstaviti na zavodničkim potpeticama Ivana Ledenka. S nestrpljenjem se očekuju i novi modeli jednog od najomiljenijih pret-a-porter dizajnera, Tea Perića za MAK, dok će mladi Juraj Zigman pokazati hoće li i njegovo treće predstavljanje na Velesajmu biti vatromet boja i vrckavih krojeva.

Od "stare ekipe" tu su i XD Xenia Design i Marina Design, a s nestrpljenjem se očekuje i novo pojačanje u sastavu Luka Grubišić, FARE i Ognjenka Antunac.

chantal thomass cro a porterKao posebna gošća pojavit će se mlada, ali već afirmirana beogradska dizajnerica Tijana Pavlov, orijentirana isključivo na mušku odjeću.

Prepoznatljiva po pomicanju granica muške mode uz pomoć boja, oblika i slogana, zasigurno će i ovom prilikom pokazati zašto se njezin izričaj cijeni ne samo pod kritike, već i publike.

Nakon prošlosezonskog hita - dizajnera Manisha Arore, ovoga puta Nivea donosi novu fashion poslasticu. 
Poznata dizajnerica donjeg rublja Chantal Thomass za NIVEA make up dizajnirala je liniju proizvoda koja vjerno ocrtava karakterisitike njezine estetike.

Inspiracijom "Haute Couture lingerie fashion show" u svaki je pojedini artikl unijela senzualnost donjeg rublja koji dizajnira.

Kolekcija obiluje korzetima, svilom i čipkom, a hoćemo li takve modele vidjeti i na modnoj pisti saznat ćemo vrlo brzo.

Pročitajte i: Make-up inspiriran donjim rubljem

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.