Zlatarna Celje predstavlja nove kolekcije nakita, među kojima je i Bowe, kolekcija srebrnog Lencia nakita posvećena Davidu Bowieju. Kultni umjetnik je više od pet desetljeća oduševljavao obožavatelje svojim ekstravagantnim i neobičnim kreativnim stvaralaštvom

david bowie zlatarna celje lencia

Iako nažalost više nije među nama, Bowie ne prestaje inspirirati umjetnike diljem svijeta, stoga ni kreiranje kolekcije Bowe nije iznimka. Inovativna i artistička, namijenjena je svima željnim upečatljivih detalja i ostavljanja snažnog dojma. Lajtmotiv, koji se provlači kroz srebrni nakit, je dobro poznati znak munje kojeg je popularizirao upravo Bowie iscrtavanjem preko oka.

david bowie zlatarna celje lencia

Kako je svaka srebrna Lencia kolekcija inspirativna i odvažna te namijenjena ženama svih generacija koje vole kombinirati trendovski i elegantan nakit i drugi dio nove kolekcije jednako je poseban. Poznata dizajnerica Olga Košica osmislila je i provela u djelo ideju o kolekciji koju krase nepravilni i oštri oblici te živa zelena boja. Deep Jungle predstavlja veličinu i slobodu prostranstva prirode, te privlačnost različitosti i suprotnosti.

david bowie zlatarna celje lencia

Naglašena estetika koja nadilazi vremenske okvire odlika je zlatne kolekcije Geo Minimal. Čistoća i snaga geometrijskih oblika vodeća su inspiracija za kolekciju namijenjenu svim ljubiteljima zlatnog nakita. U kombinaciji s bijelim cirkonima, ogrlice Geo Minimal donose glamur u našu svakodnevicu.

david bowie zlatarna celje lencia

Srebrno zvjezdano nebo odnedavno nije rezervirano samo za noć. Star Night kolekcija donosi bezvremenski sjaj zvijezda poigravajući se linijama tajanstvenosti i pogledom u nepoznato. Svaki komad nakita dočarava beskonačnu dimenziju svemira i budi inspiraciju.

david bowie zlatarna celje lencia

david bowie zlatarna celje lencia

Nove kolekcije Zlatarne Celje oduševljavaju zbog nekonvencionalnih detalja, ali i mladenačke energije kojom odišu. Savršeno nadopunjavaju različite stilove i lako se stapaju sa željenim kombinacijama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.