Đurđica Vorkapić dizajnerica Hippy Gardena ovoga puta predstavlja vrlo ženstvenu kolekciju lišenu lepršavih materijala i silueta te se okrenula dobro promišljenom minimalizmu veličajući besprijekornu classy ženstvenost koja je karakteristična za pravu Hippy Garden ženu koja u cijelosti zna i može

hippy garden, proljeće 2014

Bez nametnutih uhodanih formi a vrlo poznata po slobodi modnog izričaja koji je dopušten samo majstorima poput Đurđice nije se libila koristiti mustru čiji je vrhunac popularnosti bio već u davnim četrdesetim godinama. Dramatičan pepita uzorak (houndstooth ili pasji zub) nikad nije izgledao modernije, a savršeno je ukomponiran u funkcionalno glamuroznim haljinama i kombinezonima Hippy Gardena.

hippy garden, proljeće 2014

hippy garden, proljeće 2014

Odabravši visoko vrijedne materijale poput svile i rezanog tafta u zlatnoj, crnoj ili puderastoj boji vanilije, kolekcija predstavlja čarobnu privlačnost odvažnog glamura i heroinskog chica kasnih sedamdesetih godina. S velikom sigurnošću možemo reći da dizajnerica Đurđica Vorkapić savršeno dobro promišlja konstrukcijski vrlo složenu formu te istu prilagođava energičnoj i nesputanoj Hippy Garden ženi.

hippy garden, proljeće 2014

Promo kampanja snimljena je s modelom Enom Kiralj pod objektivom Mare Milin. Za šminku je zaslužna Nikolina Gega, a za frizuru Mijo Majhen.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.