Ray-Ban za ovo je proljeće i ljeto izbacio reinterpretirane klasike. Pronađite svog favorita među modelima koji će savršeno zaokružiti svaki stil. Potpuno metalnim okvirima i modelima s dvostrukim mostom pridružuje se skroz nova legenda: okrugli Ja-Jo

ray ban ja jo

Uokvirite svaki trenutak ovog ljeta novim modelom naočala -  Ja-Jo. Ovi iznimno veliki okrugli okviri bude sjećanja na duh ‘60-ih. Dodajte tome malo boje i zaokružite svoj festivalski look – leće ispranih nijansi pravi su podsjetnik na festivalske velikane. Model je, naravno, dostupan i u sunčanoj i u dioptrijskoj varijanti, kako biste svaku prigodu mogli obogatiti svojom osobnom notom.

ray ban ja jo

ray ban ja jo

Predvodite najpopularnije trendove ove sezone noseći novi Ray-Ban Round Double Bridge. Ovaj acetatni model sada ima elegantan metalni most i dostupan je u nizu atraktivnih boja. Odaberite zaigranu varijantu s kombinacijom žutog okvira i zelenih odnosno plavih gradualnih leća – savršeno za svaki party na ulicama vašeg grada. Ili krenite suzdržanijim smjerom uz klasični crni okvir sa zelenim lećama.

ray ban ja jo

Noviteti ove sezone nisu samo potpuno novi okviri. Za proljeće i ljeto 2017. Ray-Ban je reinterpretirao neke od svojih klasika, prenoseći ih iz arhiva izravno u sadašnjost, uz pomoć novih boja, leća i neočekivanih završnih obrada. Započnimo tamo gdje je sve počelo: s modelom Aviator. Pronaći ćete ga u novom izdanju u dioptrijskoj i sunčanoj varijanti, u kombinaciji mekanih pastelnih gradualnih nijansi leća s poliranim brončanim okvirima. Čisti Ray-Ban, u novom izdanju.

ray ban ja jo

Umeđuvremenu je preporođen i legendarni Ray-Ban Club Round. Sada ga krase potpuno novi okviri od pravog drva i leće u potpuno novim bojama. Mekani gumeni sloj na okvirima i vrhunske polarizirajuće leće daju ovom modelu dašak boemskog cool duha u kombinaciji s naprednim tehničkim rješenjima. Možete se odlučiti i za neke od zrcalnih gradualnih leća u duginim nijansama – od zelene preko ljubičaste do plave – koje će lijepo zaokružiti vašu omiljenu kombinaciju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.