Najljepše dane u godini provedite u savršenoj kombinaciji elegancije, zavodljivosti i udobnosti. Renomirani talijanski brend Yamamay predstavlja božićnu kolekciju inspiriranu čarobnom atmosferom koja obavija blagdansko razdoblje

yamamay blagdanska kolekcija 2023

Nova blagdanska kolekcija Yamamaya dizajnirana je za sve ukuse i potrebe, a sastoji se od odjevnih predmeta i dodataka koji svojom razigranošću promoviraju duh radosti, ljubavi i bliskosti. Vesela reklamna kampanja sa scenama obiteljske zabave uoči Božića uključuje postavljanje božićnog stola, izradu božićnih keksa, biranje savršenih blagdanskih odjevnih kombinacija i fotografiranje cijele obitelji s kućnim ljubimcima ispred okićene jelke.

yamamay blagdanska kolekcija 2023

Za predstavljanje božićne kolekcije Yamamay je odabrao španjolski model Lorenu Duran  i talijanskog modela, glumca i TV lice Gennara Lillia. U kampanji se pojavljuju dvije mlade manekenke, Margherita Buoncristiani i Lucia Bramani te glumica Laura Barth i model Joaquin Morodo koji s dvoje djece interpretiraju kolekciju pidžama za Božić za cijelu obitelj.

Xavi Gordo

Nadolazeće najljepše dane u godini provedite u savršenoj kombinaciji elegancije, zavodljivosti i udobnosti Yamamay blagdanske kolekcije i uživajte u sofisticiranim komadima koji će vaše blagdane učiniti još posebnijima. Božićna kolekcija dostupna je u svim Yamamay trgovinama i na stranici yamamay.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.