S modom imamo veze svakoga dana. O tome što je IN, a što je OUT doznajemo tijekom modnih događanja, iz časopisa, glazbenih spotova i književnih uspješnica te, neizostavno, iz nastupa poznatih osoba. Stoga je Dreft kao vjerni partner odjeće i Tjedna mode postavio pitanje: - Što moda danas jest, a što nije? Na Dreftovim malim modnim razgovorima sudjelovale su slavne žene poput Nataše Janjić Lokas, Marijane Batinić, Ive Šulentić i Sarah Josipović, te modni znalci i insajderi

modni razgovori, dreft        Nataša Janjić Lokas

Dreft je tijekom sve tri večeri Dreft Fashion Weeka Zagreb u svom corneru, pored poznatih osoba, okupio i dizajnere, predstavnike medija te aktere visokih strukovnih institucija. Tako smo više o tome kako funkcionira svijet mode doznali od: Ane Lendvaj (Večernji list), Ane Miščević (RTL), Dubravke Prpić Znaor (itgirl.hr), Vesne Blašković (Super Mila), Mije Dropuljić (BUDI.IN), Dine Bonačića (Elle), Nikole Grbina (NL, MC,wall.hr), Lucije Biondić (moda.hr), Zore Bjelousov (Femina.hr), Branke Vučetić Atletić (Profocus), dizajnera Iggyja Popovića i stilistice Barbare Repe.

modni razgovori, dreft
      Iva Šulentić

modni razgovori, dreft       Sarah Josipović

Svoje dojmove o suvremenoj modi iznijele su i poznate dame hrvatske scene poput Nataše Janjić Lokas, Marijane Batinić, Ive Šulentić i Sarah Josipović. 

 „U modi se zaista sve mjenja i ništa nije kao što se čini.  Ne tako davno slavile su se trapezice, karirane košulje i cvijeće u kosi. Uslijedile su natapirane frizure, napuhnuta ramena sakoa i neizostavne mrkva traperice. Sjećamo se i 'dance' ere koja je popularizirala japanke s platformama, ogrlice uz vrat, vrišteće boje i tamne ruževe. Danas su popularne decentnije boje, geek naočale, oxfordice i stilovi grungea i minimalizma. Volim kombinacije, sve pomalo, ovisno o situaciji u kojoj se nađem, nisam isključiva.", zaokružila je priču o modi Iva Šulentić.

modni razgovori, dreft       Lucija Biondić, Ana Mišćević, Iva Šulentić, Ana Lendvaj, Dubravka Prpić Znaor, Iggy Popović

modni razgovori, dreft
     Branka Vučetić Atletić i Zora Bjelousov

modni razgovori, dreft
      Vesna Blašković, Mija Dropuljić, Iva Šulentić, Branka Vučetić Atletić, Zora Bjelousov

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.