Liu Jo i ove sezone, uz već dobro znani slogan #StrongTogether, predstavlja novu kampanju za jesen/zimu koja slavi zajedništvo, prijateljstvo i žensku snagu . Inspiraciju za ovu kampanju turski fotograf Cuneyta Akeroglua pronašao je u snazi žene, njenoj afirmiranosti i suvremenosti

liu jo jesen 2017

Glavne protagonistice kampanje su supermodel Joan Smalls i model u usponu Anna Mila Guyenz. Osnovni motiv kampanje je njihovo zajedništvo i podrška. Iskustvo Joan Smalls s jedne strane te "početništvo" Anne Mile kontrastni su statusi koji se očituju u razlici u godinama te društvenom i poslovnom položaju. No sve te razlike ne utječu na njihovo prijateljstvo i zajedništvo.

liu jo jesen 2017

liu jo jesen 2017

Predivna dvadesetosmogodišnja Joan Smalls ima više od 2 milijuna followera na svom Instagram profilu. Globalni je ambasador za Estée Lauder od 2011. godine te je diplomirala psihologiju i vrlo je aktivna kroz društveni projekt Sunshine. Plavokosu Annu Milu Guyenz, djevojku punih usana, otkrila je Donatella Versace, te je iste sezone nosila mnoge revije u Milanu. Strastvena je obožavateljica joge, svira klavir i aktivno sudjeluje u humanitarnim projektima.

liu jo jesen 2017

liu jo jesen 2017

Nova kampanja kuće Liu Jo je u svojoj srži izrazito dostojanstvena i ženstvena. Liu Jo kroz nju, svoj već dobro znani „StrongTogether“ koncept, podiže na jednu novu razinu. Ova dva modela savršeno se nadopunjuju u zavodljivoj igri kontrasta i emocija gdje glavnu ulogu imaju samopouzdanje i zavodljivost.

liu jo jesen 2017

liu jo jesen 2017

PRODAJNA MJESTA LIU JO:
ZAGREB - Liu Jo, Bogovićeva 4
SPLIT - Liu Jo, Joker Centar, Put Brodarice 6

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.