Brend La jupe poznat je i obožavan zbog elegantnih haljina profinjenog kroja čiji dizajn potpisuje Sanja Dujmović. Nova kolekcija brenda ne zaostaje po tom pitanju te je ovaj put Sanja inspiraciju pronašla u bezvremenskim siluetama koje zrače profinjenošću

le jupe

Na ulicama Šibenika, pred objektivnom Karmen Poznić našla se lijepa Ema Kovač koja je uspješnu karijeru izgradila i u inozemstvu. Za frizuru i make up koji odišu dozom jednostavnoga glamura zaslužan je Ivica Palinić. Kreativan rad ovog tima rezultirao je očaravajućom modnom pričom koja ima prizvuk magičnih ljetnih večeri.

le jupe

Nova kolekcija ispunjena je jednostavnim i klasičnim krojevima s dozom romantičnih detalja koji haljine čine unikatnim te pogodnim za posebne prilike. Zahvaljujući otmjenim krojevima kao što su otvorena leđa i našiveni volani svaka žena osjećat će se posebno te zračiti samopouzdanjem koje je zapravo oduvijek imala u sebi.

le jupe

Za izradu ovih divnih modela korištena je 3D čipka s našivenim perlicama i lepršavim tilom. Zanimljiva kombinacija materijala i ukrasnih detalja daje La jupe haljinama svečani efekt, dok kroj odražava njihovu bezvremensku notu. Kreiranje modela u nježnim i tamnim tonovima odličan je izbor te će svaka djevojka i žena moći odabrati upravo onaj koji odgovara njenom individualnom modnom izričaju.

le jupe

Ovaj šarmantni brend svoje haljine podiže na novu razinu koristeći fine i kvalitetne materijale, a dizajnom stavlja naglasak na njihovu funkcionalnost, udobnost i nosivost. Haljine su rezultat velikog truda te detaljnog ručnog rada, a ono što ih dodatno čini posebnima je potpuno personalizirani proces proizvodnje odnosno šivanje svake haljine prema točnim mjerama klijentica.

le jupe

Nova La jupe kolekcija haljina oduševljava već na prvi pogled te je teško odabrati samo jednog favorita. No jedno je sigurno, nijedan odabir neće biti pogrešan!

le jupe

Svoje omiljene komade potražite na Instagram profilu brenda.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.