Poznati dizajner Ivan Alduk nastavlja s odličnim kampanjama za svoju liniju vjenčanica. Povjerenje je po treći puta poklonio fotografskom dvojcu Decker&Kutić koji sezonu jesen/zima 2016./17. vide u igri svjetla i sjene kao izvrsnog naglaska na stvarnu ljepotu modela i novih vjenčanica. Fotografije prikazuju bridal  kolekciju u novom svjetlu, plavičastom polumraku iz kojeg na svjetlo istupa lijepa žena spremna samouvjereno uploviti u novu fazu života

ivan alduk bridal 2016, 2017

Unikatne, ručno šivane i po mjeri izrađene vjenčanice obiluju bogatom teksturom koja je vidljiva na čipkama 3D efekta i precizno vezenim detaljima. Silueta s naglašenim strukom i dalje je okosnica dizajnerovog prepoznatljivog rukopisa. Kolekcija sadrži pročišćene i jednostavne modele, kao i one voluminoznije i raskošnije sa svevremenskom estetikom. Udobnost i lakoća nošenja je jedna od glavnih karakteristika ALDUK BRIDAL kolekcije od koje se nije odstupilo ni ovaj put. Nježno bijeli i tonovi vanilije koloritna su osnova kolekcije na koju se bogata tekstura tkanina izvrsno nadograđuje i dolazi do izražaja kao nikada do sada.

ivan alduk bridal 2016, 2017

ivan alduk bridal 2016, 2017

ivan alduk bridal 2016, 2017

ivan alduk bridal 2016, 2017

"Profinjena estetika dvojca Decker&Kutić odlično predstavi svaku moju novu kolekciju vjenčanica, a tako je i ovoga puta. Rakoš novih tkanina odlično je naglašena na fotografijama, kao da se može i fizički opipati. Izuzetno sam zadovoljan kako novom kampanjom, tako i kolekcijom koja je već dostupna za probe i narudžbe u mom showroomu uz rezervaciju termina putem web stranice www.alduk.hr ili e-maila ivan@alduk.hr", ističe dizajner. 

ivan alduk bridal 2016, 2017

Mlada i lijepa Gordana Dude iz agencije Talia model zaštitno je lice kampanje. Make-up je djelo Mihaele Dodić, dok je Jasmina Salo iz Keune Akademije kreirala nekoliko različitih frizura. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.