Nedavno predstavljena kolekcija La Habana, kojom je dizajnerica Loreta Gudelj s brendom Loré otvorila nedavni Ljubljana Fashion Week, dobila je novu kampanju u suradnji s NovAge Oriflameom

loreta gudelj

Kolekcija La Habana inspirirana je ulicama i građevinama glavnoga grada Kube izgrađenima u 16. stoljeću, El Capitaliom, Gran teatrom de La Habana i kubanskom salsa kulturom, stoga pozadine fotografija imitiraju boje kubanskih fasada.

loreta gudelj

Sukladno bojama inspiracije, dizajnerica je birala tonove ružičaste, boje breskve, tirkizno te jarko zelene, žute, plave te boje limete koje je kombinirala s cvjetnim i kariranim uzorcima karakterističnima za hispansku zemlju.

loreta gudelj

Kolekcija je u potpunosti izvedena od premium lana, viskoze i svile, a na dijelu je materijala izrađen ručni vez florealnih motiva u pastelnim nijansama te čipka s kubanskim ornamentom.

loreta gudelj

Loré odjevni predmeti uvijek su izvedeni od prirodnih materijala bez dodatka sintetskih vlakana s naglaskom na ručnu proizvodnju te uključuju haljine, hlače, kombinezone, bluze, košulje i topove u različitim krojevima.

loreta gudelj

Novu kolekciju možete potražiti na web stranici www.loretagudelj.com.

loreta gudelj

loreta gudelj

loreta gudelj

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.