H&M najavljuje suradnju s Lemlemom, brendom ženske odjeće koji je osnovala Liya Kebede supermodel, glumica i borac za osnaživanje žena. Kolekcija Lemlem x H&M bit će dostupna u odabranim H&M trgovinama, kao i online na hm.com

hm x lemlem

Lemlem x H&M lansiraju kolekciju održive mode, koja sadrži lagane, moderne kaftane i odjeću za plažu, a napravljena je da se nosi po gradu, ali i na izlet. Karakteriziraju je smjele pruge, divne boje, zajedno s kupaćim kostimima, nakitom i modnim dodacima, i sve to izrađeno od održivih materijala.

hm x lemlem

Izrađen od održivih materijala, uključujući organski pamuk, reciklirani poliester i Tencel ™ Liocell, svaki komad je veseo – podsjeća na sunce, svjetlost i lagani vjetar. Tu su pruge, slaganje boja i mekane teksture, ono po čemu je Lemlem poznat. Paleta boja uključuje nijanse plave, bijele, svjetlo narančaste, nježno ružičaste, neonske i blijedo žute boje. Vidljiv je i bezvremenski dodir, s idejom da se komadi mogu prenositi s generacije na generaciju.

hm x lemlem

"Sviđa mi se to što je H&M uvijek u prvom planu sa svojim cool kolaboracijama, pa je tako i za moj brend uzbudljivo što smo dio te priče. Ovo je prvi put da smo dodali i nakit u ovu kolekciju kako bismo stvorili kompletan Lemlem stil. Moja kreativna vizija je također dio ove kampanje, što je bilo jako zabavno i posebno, jer sam snimala sa svojom kćerkom", izjavila je Liya Kebede.

hm x lemlem

"Uz Lemlem ne možete ne primijetiti tu lakoću i eleganciju, što i osobno predstavlja  Liya Kebede. Bilo je divno što smo imali njen kreativni doprinos na svakom koraku u ovoj suradnji. Zaista smo sretni što smo u kolekciju uvrstili održive materijale i jedva čekamo predstaviti je širom svijeta", kaže Maria Ostblom, glavna dizajnerica u H&M-u. 

Kolekcija Lemlem x H&M bit će dostupna u odabranim H&M trgovinama, kao i online na hm.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.