Modna zajednica Nova Lica je pokrenuo NOV-A-PORTER, online platformu koja omogućuje dizajnerima da predstave i  prodaju svoje kreacije diljem Hrvatske  i Europe, a kupcu da na jednom mjestu pogleda sve što hrvatska moda trenutačno nudi, te izabere i kupi što mu odgovara

nov-a-porter

NOV-A-PORTER svima daje prostor - i novim, neafirmiranim dizajnerima i 'majstorima zanata' koji su već izgradili ime. Na taj način ovaj modni web-shop želi okupiti cjelokupni hrvatski modni dizajn na jednome mjestu, te dati svima priliku  prodaje i jačanja statusa. Ideja je jednostavna - populariziranjem dizajnera, dizanjem kvalitete prezentacije kolekcija i predstavljanjem na europskom tržištu ojačat će se i proširiti hrvatska modna industrija.

Zbog plasiranja na europsko tržište, NOV-A-PORTER će biti ponuđen i na engleskom jeziku. Webshop prati Magazin posvećen daljnjem promoviranju dizajnera i kretivnih suradnika webshopa. Magazin djeluje u suradnji sa stranim websiteovima kako bi se međusobno proširila mreža suradnika, dizajnera i modela.

nov-a-porter

nov-a-porter

Jednostavnim i funkcionalnim dizajnom stranice pristupamo potencijalnim kupcima, koji su već prepoznali pristupačnost i privlačnost NOV-A-PORTERA. Pogledajte što se nosi ove sezone kroz kategorije i prema dizajnerima, koje akcije se nude, a za sve stilske dileme savjetuju naši stilisti.

www.nov-a-porter.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.