I ove godine Perlet nas je osvojio svojom novom kolekcijom vjenčanog nakita koja će jednako oduševiti i buduće mladenke. Ukosnice, češljići, vjenčići, obruči ili krune te tri nova modela naušnica, oplemenjeni Swarovski kristalima, riječnim biserima i staklom, oduševit će sve zaljubljenice u modne detalje koji čine da posebni trenuci budu još raskošniji

perlet vjencani nakit

Bez obzira na koronu i smanjeni broj vjenčanja, Perlet je odlučio pripremiti novu kolekciju kao što to čini svake godine. Ovo je šesta kolekcija do sada, što znači da Perlet uspješno posluje u Hrvatskoj već šest godina. Kolekcija za 2021. godinu nosi jedno posebno toplo ime - Heart Collection. Ove se godine dizajnerica Greta Miloš odlučila voditi vlastitim emocijama i odati počast svim ženama iz njene obitelji koje su njenom životu darovale smisao te pružile bezrezervnu podršku u svim životnim odlukama i događajima.

perlet vjencani nakit

"U ovo doba, u kojemu smo socijalno ograničeni i ne možemo vidjeti bližnje kad god poželimo, imamo više vremena za promišljanje i uviđanje kako nam je obitelj dragocjena i nezamjenjiva te kako je bitno izdvojiti vrijeme za druženje s bližnjima", kaže dizajnerica Greta.

perlet vjencani nakit

Za svoj poseban dan možete odabrati ukosnicu, češljić, vjenčić, obruč ili krunu a za mladenke koje ne preferiraju nakit u kosi Perlet je izbacio tri nova modela naušnica. Cijela kolekcija je prožeta Swarovski kristalima, riječnim biserima i staklom, a paleta boja je vrlo nježna i topla. U novoj kolekciji se može naći uistinu za svakoga ponešto. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.