Nakon prozračne i paučinaste bijele ljetne kolekcije, kultna šibenska dizajnerica Loredana Bahorić, za hladne je mjesece kreirala nešto sasvim drugačije - dramatičnu, snažnu i teatralnu liniju odjeće, čitavu u svojoj drugoj omiljenoj (ne)boji - crnoj. Odlično i vizualno vrlo intrigantno!

charlie design lookbook zima 2010,2011

Zimska kolekcija Charlie Design s potpisom Loredane Bahorić, očarat će vjerojatno mnoge ljubitelje pročišćene, promišljene i inteligentne mode. Slavna šibenska dizajnerica u svom modnom rukopisu uvijek ostaje beskompromisno vjerna sebi i prepoznatljiva, ali nikako uobičajena i očekivana. Sve značajke njene estetike su i dalje tu - vjernost monokromnosti, avangardi, asimetriji, skulpturalnosti..., ali Loredana uvijek iznađe načina da sa svakom kolekcijom prenese novu modnu poruku i ispriča svježu priču.

charlie design lookbook zima 2010, 2011

Nakon prozračne i paučinaste bijele ljetne kolekcije, kultna šibenska dizajnerica, za hladne je mjesece kreirala nešto sasvim drugačije - dramatičnu, snažnu i teatralnu kolekciju, čitavu u svojoj drugoj omiljenoj (ne)boji - crnoj. Usprkos tamnom, energičnom i noirovskom lookbooku, koji potpisuje Šime Eškinja, te crnoj i tamno sivoj (ne)boji kao kolorističkim vladaricama ove Loredanine modne priče, između redaka i dalje se provlači poznata suptilnost i poetičnost, koje su zaštitni znak Loredanine mode. Kao lice svoje kampanje, Loredana je izabrala svoju imenjakinju, mladu šibensku manekenku Loredanu Baranović, koja je sa svojom plavom kosom, plavim očima i svjetlom puti savršen kontrast mračnoj i „teškoj" kazališnoj atmosferi. Loredana je umotana u odjevne predmete od fine vune i organdija, a tajanstvena je atmosfera potencirana i šminkom koja podsjeća na ratnički look.

charlie design lookbook zima 2010, 2011

U kolekciji ćete naći jakne, tunike, veste, šalove, hlače, kombinezone, modne dodatke... Svakako, sve što vam treba za zimu i što će vašem stilu dati jako cool i arty dodir. Onako lagano a la Lady GaGa...

charlie design lookbook 2010, 2011

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.