U sklopu projekta Atelier, Boris Pavlin predstavlja novu modnu kolekciju Celeste, nježnu poput oblaka. Istraživanje ženstvenosti ispričano je kroz seriju haljina satkanih od delikatnih svila, minucioznog veza te tisuća i tisuća staklenih perlica

pavlin vjencanice celeste

Izrađene kroz stotine sati ručnog rada, haljine dizajnera Borisa Pavlina predstavljaju ultimativni pogled na slow fashion, gotovo endemski pristup modi u današnje doba.

pavlin vjencanice celeste

U transparentnim tonovima bijelog i svijetlo plavog svilenog organdija, prozračna slojevitost dobiva strukturu kroz srebrni vez, a mekoća svilenog satena slijeva se po tijelu poput druge, nježnije kože. Konstrukcijski besprijekorne, haljine postaju esencijalan dio žene koja ih nosi, transformirajući je u gotovo nedodirljiv simbol eterične ljepote.

pavlin vjencanice celeste

Pod kreativnim vodstvom samog Borisa Pavlina, nastala je i fotografska kampanja iza čijeg objektiva stoji mladi kreativni duo 925 studio. Slovenski model Sara Očko za IM studio model agency utjelovila je Pavlinovu muzu, make-up je nastao u suradnji s vizažisticom Sanjom Agić, dok je za kosu zaslužna Maja Misirić iz Moneta.

pavlin vjencanice celeste

U Klovićevim dvorima 12. i 13. svibnja održat će se Atelier – novi projekt koji okuplja i slavi hrvatski modni dizajn u sklopu kojeg će Boris Pavlin predstaviti istoimenu kolekciju u formi izložbe, a utjelovljuje dizajnerov kompleksan i promišljen pristup modi. 

pavlin vjencanice celeste

pavlin vjencanice celeste

pavlin vjencanice celeste

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.