Popularni high street brend H&M najavljuje lansiranje nove kolekcije kupaćih kostima za ljeto 2021. godine. Dosad najodrživija kolekcija kupaćih kostima, H&M ljetna kolekcija se sastoji od održivih tkanina dobivenih od tekstilnog otpada i poliestera nastalog nakon recikliranja PET boca, a cilj joj je promijeniti način na koji se žene osjećaju u kupaćim kostimima

hm kupaci kostimi

Klasični bandeaus, zakrivljene gaćice i ženstveni gornji dijelovi prekrasne H&M kolekcije kupaćih kostima izrađeni su od recikliranog poliestera dobivenog od tekstilnog otpada i poliestera nastalog nakon recikliranja PET boca. Osim što kolekcija Summer 2021 donosi preokret među održive tkanine, ovi komadi kupaćih kostima bit će dostupni u veličinama do EU 50 - online i do EU 46 - u trgovinama. Kolekcija bilježi neuobičajenu žensku snagu, fokusirajući se na odvažne siluete s naramenicama koji laskaju svakom tijelu i oblinama, a bit će dostupna u trgovinima i online na većini tržišta od početka lipnja. 

hm kupaci kostimi

"Posebno sam ponosna na tkanine u ovoj kolekciji, to je naša dosad najodrživija kolekcija kupaćih kostima, a svi su dizajni izrađeni od najmanje 85% recikliranog poliestera. Tako nam je drago ponuditi inkluzivnu ponudu veličina i ovom odvažnom kolekcijom kupaćih kostima", kaže Maria Östblom, voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u. 

hm kupaci kostimi

Prateći film kampanje, snimljen s modelom Paloma Elsesser u LA-u, predstavlja žene koje se svakodnevno suočavaju s javnim stavovima. Utišavši buku, Elsesser zaranja pod vodu, pronalazeći snagu u tamošnjoj tišini, kako bi izronila još snažnija, dok joj se pridružuju Nouri Hassan, Bintou Sillah, Yumi Nu, Shawn Lakin i Tani Gunn. Ovaj osnažujući film prati glazbena podloga s kultnom pjesmom Depeche Modea 'Enjoy The Silence' u novoj verziji, u izvedbi američke pjevačice Fousheé.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.