Dizajnerica Monika Sablić donosi nam svoju najposebniju modnu priču. Riječ je o slavljeničkoj kolekciji kojom poznata dizajnerica obilježava pet godina rada svog atelijera. Rođendanski komadi iz radionice ove kreatorice prepoznatljive po svom izrazito ženstvenom stilu, nastavak su njezine modne romanse koja se od prvog dana vrti oko haljina i kombinezona pročišćenih i sofisticiranih linija

iva leko, monika sablić

Kako se i očekuje od obljetničke linije, s ovom ljetnom kolekcijom, koju je simbolički nazvala „La vita è bella", Monika nam otkriva i svoje drugo lice.Dizajnerica, naime, po prvi puta otvoreno koketira sa seksipilnošću, a osim u materijalima u kojima prevladavaju čipka i svila, ta je igra vidljiva i u naglašenim dezenima te atraktivnim krojevima smišljenima tako da ističu prirodnu ljepotu ženskog tijela.

iva leko, monika sablić

iva leko, monika sablić

Iako se u proteklih pet godina i sama uspješno okušala u ulozi modela svoje odjeće, čast da bude zaštitno lice njezine slavljeničke kolekcije dizajnerica je dala bivšoj manekenki Ivi Leko. Kampanja s Ivom, snimljena u jednom od najljepših dijelova Splita, na brdu Marjan, ujedno je najava Monikine velike, druge, samostalne revije koja će se održati u Splitu krajem svibnja.

iva leko, monika sablić

Frizura: Ivica Šuljak
Šminka: Ana Grgić
Nakit: Kitching by Jadra Brkić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.