Nakon teške i neizvjesne godine koja je pogodila i modnu industriju, Ivona Glavaš proslavila je šest godina svog brenda Anovi i predstavila novu kolekciju koja odiše glamuroznom energijom 

anovi rodjendanska kolekcija

Prava modna poslastica, predstavljanje blagdanske kolekcije i obilježavanje šest godina brenda, okupila je poznate Splićanke u novom restoranu s impresivnim pogledom na more i susjedne otoke, Tortuga grill & pub, čiji je interijer poslužio kao izvrsna kulisa za novu kolekciju.

anovi rodjendanska kolekcija

Nova Anovi kolekcija odiše glamuroznom energijom i nosi snažnu poruku kao odgovor na situaciju koja nas je sve snašla ove godine, i kad je svijetlo i kad je tamno, na nama je da tu ulogu odigramo najbolje što znamo i zablistamo. 

anovi rodjendanska kolekcija

U kolekciji su haljine, košulje, suknje, odijela i kaputi od predivnih materijala kao što su čipka, koža, vuna i pamuk. Cijela kolekcija je slojevita i obogaćena modnim dodacima koji su ručno rađeni, pa ne čudi činjenica zašto je Ivona mnogima omiljena hrvatska dizajnerica. 

anovi rodjendanska kolekcija

Domenica Žuvela, Andrea Šušnjara, Antonia Dora Pleško, Ana Gruica, Petra Kraljev,  Ana Čagalj, Renata Lovrinčević, Silvia Dvornik, Sonja Dvornik, Gabrijela Budimir, Antea Valenta, Barbara Kurtović i Ivana Jeločnik nosile su kreacije iz najnovije kolekcije i još jednom pokazale zašto splićanke slove za žene sa najviše stila, ali i sa zaraznom energijom jer sreće i podrške nije nedostajalo.

anovi rodjendanska kolekcija

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.