U klasičan dizajn i prepoznatljivu modnu estetiku, dizajnerica je unijela raskoš čak 30 boja, pa svatko u svom ormaru može imati unikatan i personalizirani odjevni predmet

diana viljevac nova kolekcija

Svakom kolekcijom, dizajnerica Diana Viljevac pridobiva nove obožavateljice prepoznatljivim dizajnom i estetikom. Kolekcija Jesen 2018. broji 12 haljina, koje su dizajnirane tako da naglase liniju i obline te prekriju nedostatke na tijelu. Bazirana je na klasici uz odmak poput različitih vrsta izreza te detalja.

diana viljevac nova kolekcija

Ipak, najveći odmak od dosadašnjih kolekcija dizajnerica je napravila kroz kolorističko bogatstvo te, osim inovativnih modela, nudi paletu od 30 boja, dok odabir boje prepušta mašti i željama klijentica koje tako u ormaru imaju unikatni i personalizirani proizvod.

diana viljevac nova kolekcija

Vizualni identitet brenda očuvan je, dakle, krojevima koji odišu jednostavnošću i elegancijom, a jarke boje dizajnerica objašnjava kao potrebu za kontrastom jesenskoj monotoniji: "Boje su važne jednako koliko i kroj koji nosimo. Uz utjecaj koji boje imaju na naše osjećaje i raspoloženje, pokušala sam spojiti nespojivo i ponuditi klijenticama blagi odmak od uobičajenog. Zašto u tmurno i hladno jutro ne bismo obojili svijet?"

diana viljevac nova kolekcija

Dosadašnji koncept izbacivanja nove kolekcije svakih mjesec dana i sudjelovanja klijentica u stvaranju vlastite haljine putem odabira boja pokazao se iznimno uspješnim stoga dizajnerica nastavlja s radom fokusiranim na potrebe i reakcije kupaca: "U ovu kolekciju utkano je dosadašnje iskustvo te želje klijentica koje uvijek s radošću poslušam. Sretna sam kada mogu usrećiti druge, vjerujem da se kupci u našem showroomu osjećaju ugodno i da im puno znači što ih prilikom kupnje, osim mene, dočekuju educirane dizajnerice i što, osim s haljinom, odlaze i sa savjetom."

diana viljevac nova kolekcija

Kolekciju je moguće vidjeti u Showroomu u Šenoinoj 11 te na web stranici www.dianaviljevac.com, dok je za sve iPhone i Andriod korisnike dostupna aplikacija kako bi kupnja bila jednostavnija.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.