Popularni francuski brend IZIPIZI pripremio je raskošnu paletu boja i modela sunčanih naočala koje su kao stvorene za nadolazeće ljeto prepuno zabave i modnih avantura

izipizi flash

Za nadolazeće tople dane IZIPIZI donosi pregršt novosti koja će nesumnjivo unijeti nove boje i uzbuđenja u mnoge živote. Razigrane boje u novoj kolekciji IZIPIZI, jednostavan i trendi dizajn, fleksibilnost i praktičnost prikladni su za sve dobne skupine. Zna to i predivna Nabilah Harron koja ih naprosto obožava.

izipizi flash

Za visoke tempreture na gradskim terasama, ali i pješčanim plažama, Nabilah je odabrala modele iz Flash Lights kolekcije, dostupne u SUN Adult liniji sunčanih naočala u pet jarkih boja modela #C, #D, #E, #G i #H. Kao novi model naočala za sunce tu je Pilot #I, dostupan u osam boja koje će se uklopiti u svaku priliku i svaki outfit.

izipizi flash

Flash Lights prilagođenu kolekciju dobili su i oni najmlađi, kao liniju SUN Junior u pet boja i ponuđenim modelima #C, #D, #E i #G. Linija Sun Baby&Kids dolazi u bojama plavoj i narančastoj, a tu su i boje Milk i Chocolate zajedno s must-have klasikom Denim Blue. SUN Junior #G model od prošle sezone od sada je dostupan i za djecu u osam boja te u bojama Flash Lights kolekcije. Mala lica dobila su i svoj model #H, dostupan u 11 boja sunčanih naočala, pet boja naočala za čitanje i u bojama Flash Lights kolekcije.

izipizi flash

Tu su i novosti vezane uz omiljeni Tortoise okvir, koji je dobio nove boje leća – zelenu ili sivu – te je dostupan u modelima #C, #D, #E, #F, #G, #H i #I. Zato, naoružajte se omiljenim modelom IZIPIZI naočala i uronite u ljeto!

izipizi flash

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.