Anita Pokrivač najavljuje lansiranje svoje nove kolekcije za proljeće/ljeto 2024. pod nazivom SS24, koja obiluje živahnim bojama, uzorcima te cvjetnim lepršavim haljinama izrađenima od laganih, prirodnih tkanina poput viskoze i pamuka

anita pokrivac ss24

Od svog osnutka 2012. godine, Anita Pokrivač Design brend stekao je reputaciju kroz svoj prepoznatljiv stil i estetiku koja slavi ženstvenost, romantičnost i lakoću nošenja. Nova kolekcija nastavlja taj naslijeđeni duh, pružajući ženama osjećaj slobode i samopouzdanja u svakom koraku.

anita pokrivac ss24

"Kolekcija predstavlja spoj suvremenih trendova i klasične elegancije", izjavila je Anita Pokrivač, osnivačica brenda, dodajući: "Svojim širokim spektrom boja, uzoraka i tekstura, želimo osnažiti žene da izraze svoju individualnost i istaknu svoju ljepotu."

anita pokrivac ss24

Nit vodilja kolekcije je lakoća nošenja, što se ogleda u fluidnim krojevima, prozračnim tkaninama i pažljivo odabranim detaljima. Svaka haljina, suknja ili bluza izrađena je s pažnjom i strašću, nudeći kombinaciju udobnosti i stila za svaku prigodu, od opuštenih šetnji do elegantnih večernjih događanja.

anita pokrivac ss24

Anita Pokrivač Design brend ističe se svojom predanošću održivosti i kvalitete. Sve tkanine koje se koriste su prirodne, što osigurava udobnost i prozračnost tijekom toplih ljetnih dana, dok istovremeno podržava ekološki osviještenu proizvodnju.

anita pokrivac ss24

"Svaka kreacija u našoj kolekciji nosi pečat pažljivog osmišljenog dizajna i stručne izrade. Ponosni smo na naše proizvode, koji su stvoreni s ljubavlju prema detaljima i posvećenošću visokim standardima kvalitete", istaknula je Anita.

anita pokrivac ss24

Nova kolekcija brenda dostupna je putem webshopa, pružajući ženama pristup sofisticiranom i inspirativnom modnom iskustvu za proljeće/ljeto 2024.

anita pokrivac ss24

Za više informacija o Anita Pokrivač Design posjetite službenu web stranicu brenda.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.