Replay The Stage store, otvoren prošlog rujna u srcu Milana, nagrađen je prestižnom nagradom EuroShop Retail Design Awards 2015., za najoriginalniju dizajniranu trgovinu u svijetu. Svečana ceremonija održana je u svibnju, u Šangaju, na krovu hotela Kerry u Pudongu, tijekom kineskog međunarodnog sajma za rješenja i trendove u maloprodaji

replay_interijer_cijela

Za priznanje EuroShop RetailDesign Award, međunarodni tim stručnjaka sastavljen od predstavnika vodećih tiskanih medija i udruženja maloprodaje, nominira najbolje trgovine s najuspješnijim store konceptima. Među mnoštvom kandidata, žiri izabire tri najbolje trgovine. Kriteriji kojima se vode su inspirativan dizajn, jasna poruka u odnosu na ponudu, nedvosmisleno obraćanje ciljnoj skupini te uspješnost korporativnog dizajna. Ključan aspekt procjene sudaca je zaokružen i uvjerljiv store koncept koji savršeno povezuje dizajn interijera (boje, materijali, rasvjeta), arhitekturu i vizualni dojam.

replay_interijer_cijela1

Replay The Stage osmislio je dizajnerski dvojac Roman & Williams. Store se nalazi u centru okruga Porta Nuova, novog IT mjesta u Milanu. Cjelokupan se projekt temelji na konceptu filmske i kazališne umjetnosti. Replay The Stage pruža gostima autentičan doživljaj, omogućujući im da zavire iza scene te postanu dio kreativnog filmskog stvaralaštva.

replay_interijer_cijela2

Store se sa 1500 m2 prostire na dva kata. Na glavnom katu su izloženi proizvodi dok je drugi kat osmišljen kao restoran: mjesto na kojem gosti postaju dio filma i koje je toliko glamurozno da će im se čarolija činiti potpuno stvarnom. Replay je ovom trgovinom želio stvoriti mjesto na kojem gosti postaju dio same ponude, procesa stvaranja i branda kao životnog stila. Bogato iskustvo koje treba biti očaravajuće, zabavno te stvoriti osjećaj osobnog sudjelovanja u filmskoj magiji.

replay_interijer_cijela3

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.