Glumica Petra Kraljev, Anja Jozić i dizajnerica zaigrale su glavne uloge u ovoj pravoj ljetnoj modnoj priči. Senzualnost žene, romantičan duh, putenost i ovaj put su okosnica modne priče Anamarije Asanović i njena neiscrpna inspiracija

anamarija asanovic

Otkad je stupila na modnu scenu, dizajnerica Anamarija Asanović u fokus svoje inspiracije stavlja mediteranski senzibilitet, kojemu je i danas ostala vjerna. Dizajnerica čije kreacije krase epiteti ženstvenost i romantika, i ovaj put kreirala je kolekciju koju će svaka žena zasigurno poželjeti u ormaru.

anamarija asanovic

Kolekcijom dominira eksplozija šarenih boja poput ljubičaste, žute, narančasta i neizbježne crvene kao odraza ženstvenosti. Koketirajući s uzorcima voća i floralnog printa, ovaj put ženu stavlja u drugu kulturološku dimenziju i njezinu snagu interpretira kroz mediteranski doživljaj. 

anamarija asanovic

U kolekciji se osjeti i snažan utjecaj mističnog i pomalo egzotičnog stila čija je raskošnost naglašena upečatljivim koloritom i printom. Žena ima milijun lica, bilo u hlačama, kombinezonu ili haljini dizajnerica nikada ne uskraćuje njenu ženstvenost već je različitim formama uvijek naglašava.

anamarija asanovic

Kolekcija je dostupna u A_A store, Obrov 2, Split.

anamarija asanovic

anamarija asanovic

anamarija asanovic

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.