Modna kuća C&A i ove sezone donosi uzbudljive nove kolekcije i još jednom oduševljava svježim pristupom modnim trendovima. U prekrasnom ozračju zagrebačke park šume Grmoščica predstavljena je kolekcija čiji je moto – We believe in fashion

ca jesen 2019

Svi koji vjeruju u modu okupili su se na predstavljanju C&A brendova Yessica, Yessica Premium i CLOCKHOUSE te oduševljeno pregledali kolekcije u prostoru koji za tu prigodu pretvoren u impresivni ledeni C&A Collection  Room. Što za novu modnu sezonu nudi C&A prve su pogledale poznate osobe iz javnog života i medija - Slavko Sobin, Gabrijela Pilić, Korana Gvozdić, Matea Nesek, Zora Bjelousov te plesna skupina TransForm.

C&A ove sezone podsjeća na modno odvažne 70-te i 80-te godine, godine u kojima je moda odigrala značajnu ulogu u osnaživanju pojedinaca i njihovih pokreta.

ca jesen 2019

Gabrijela Pilić, Slavko Sobin i Korana Gvozdić

“Moda je osobnost, moda je samopouzdanje, moda je hrabrost. Putem ove kolekcije pozivamo sve koji vjeruju u modu da uvijek imaju na umu snagu koju im omogućuje modni odabir, ali i da dijele naš entuzijazam prema dostupnoj, raznolikoj modi i individualnim stilovima. Trenutno svjedočimo još jednom valu snažnih pojedinaca koji pomiču granice i redefiniraju klasične definicije stila. Oni su spontani, nekonvencionalni i energični u svim aspektima svojih života. A takve su i naše najnovije kolekcije.”, izjavila je marketing menadžerica C&A za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, Renela Ružić. 

ca jesen 2019

Špela Štamol, Renela Ružić i Jasna Vale

C&A brend Yessica ove sezone donosi samouvjerenu i casual interpretaciju mode iz 70-tih i 80-tih godina. Nije slučajnost da upravo ova modna razdoblja predstavljaju značajan pomak u osnaživanju svih. Kolekcija se poigrava krojevima i bojama iz tog vremena te ujedno pomiče granice između poslovnog i opuštenog stila. Yessica Premium kolekcija kombinira street style s luksuznim country styleom, a namijenjena je ženama koje cijene opuštenu eleganciju.

ca jesen 2019

Zora Bjelousov i Matea Nesek

Nova CLOCKHOUSE ženska kolekcija inspirirana je New Yorkom i europskim klubovima u 80-tim i 90-tim godinama. Kombinacija prozračnih boja i tvorničkih krojeva susreće se sa svjetlucavim satenom i ispranim denimom. Uz snažne boje i kontraste, kolekcija je sve samo ne suzdržana. Muška kolekcija je snažno inspirirana međunarodnim street styleom, umjetnošću i glazbom te ostavlja pomalo grubi urbani dojam.

ca jesen 2019

ca jesen 2019

Kolekcija jesen/zima 2019. je dostupna u C&A trgovinama kao i putem online shopa.

ca jesen 2019

ca jesen 2019

ca jesen 2019

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.