Nakit je oduvijek bio modni dodatak koji je fascinirao žene, a fascinacija njime seže u najraniju ljudsku prošlost. Upravom nakitom kroz povijest, žene i muškarci iskazivali su svoju moć, snagu, pripadnost, vjernost, povezanost i ljubav. Samozatajna dizajnerica, Iva Viljevac predstavlja novu kolekciju Medallion koja se sastoji od ogrlica, naušnica i statement komada koji uključuju Star ogrlice i naušnice, Cross ogrlice i naušnice, te Teardrop ogrlice i naušnice

nakit medallion iva viljevac

Nova kolekcija nakita Medallion izrađena je od kvalitetnog srebra i srebra s pozlatom što jamči vrhunsku kvalitetu ovog nakita koji će ovo proljeća/ljeto svaku vašu kombinaciju učiniti posebnom. Statment komadi nakita upravo su ti koji žene obožavaju i rado nose bilo preko dana ili za svečanije prigode.

nakit medallion iva viljevac

Medaljoni su ručno izrađeni u Hrvatskoj, dolaze u dvije veličine i u 3 boje: zlatnoj, srebrnoj i popularnoj rosegold. Veće medaljone krase inspirativne poruke  poput La vie est belle, Live love laugh, L'amour te Iva Viljevac Fashion Jewelry medaljon, dok male medaljone ukrašavaju simboli mjeseca, zvijezda, srca  i slova. Ovaj nakit možete i personalizirati odabirom željenog slova, kombinacijom različitih boja privjesaka i lančića, odnosno ringova ako se radi o naušnicama. 

nakit medallion iva viljevac

Osim medaljona dostupne su ogrlice i naušnice s poludragim kamenjem u obliku zvijezde, križa i suze od sedefa. Jarke boje poludragih kamena kao što su lapis, sodalit, žad i citrin istaknut će vas od nastalih i vašem stilu dati potpis individualnosti.

nakit medallion iva viljevac

Kao i u modi, tako i u nakitu postoje određeni trendovi, a slojevitost nakita je imperativni trend za ovo proljeće/ljeto. 

Povodom prvog rođendana online trgovine za sve online kupce kroz travanj osigurano je 20 % popusta, a u trgovini (Petrinjska 33, Zagreb) do 15.04. 

nakit medallion iva viljevac

www.ivaviljevac.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.