Zagrebački showroom Mia Couture san svake mladenke pretvorit će u stvarnost. Vjenčanice satkane od najfinije čipke i svile, raskošno ukrašene ručno šivanim perlama i ukrasima, čine Berta vjenčanice najprestižnijim u svijetu, a od sada su  dostupne u Mia Couture showroomu u Zagrebu, u Masarykovoj ulici 24

vjenčanice berta

Izraelske vjenčanice Berta, raskošnog dizajna koji oduzima dah dizajna, poput oluje zavladale su svijetom mode. Postale su sinonimom za najraskošnije i najluksuznije vjenčanice u kojima će svaka mlada izgledati kao princeza iz bajke. Svaku haljinu  krasi beskrajna elegancija i gracioznost; svaki model izrazito je romantičan, ali s dozom naglašene ženstvenosti. U svakoj haljini jasno dolazi do izražaja vizija same dizajnerice - preciznost u izradi, prikriveni seksipil i beskompromisna ljepota kroja i materijala.

vjenčanice berta

vjenčanice berta

vjenčanice berta

Vrhunska izrada, birani materijali, najmoderniji krojevi pretvorili su ove vjenčanice u najpoželjnije među svim mladenkama diljem svijeta. Odlika ovih vjenčanica je da se ne mogu probati i iznajmiti, no Hrvatska je postala posebna po tome što će se haljine moći i probati i iznajmiti u Zagrebu. Osim vjenčanica u ponudi su i svečane te večernje haljine za razne prigode.

vjenčanice berta

Mia Couture showroom, Masarykova 24

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.