Italija je poznata po izuzetno lijepim ženama, a da pamet i ljepota idu zajedno, ove sezone nam potvrđuje Carpisa, predstavljajući tri nadasve uspješne žene različitih navika, profesije i stilova čineći ih idealnim promotoricama omiljenog talijanskog brenda

carpisa jesen 2017

Alice Balossi

U zanimljivu modnu jesen punu iznenađenja uvode nas novinarka i spisateljica Rula Jebreal, model Joana Sanz i foodbloggerica Alice Balossi - tri žene koje svojim upečatljivim izgledom i talentima nadahnjuju na nove početke i avanture te osvajaju prepoznatljivom Carpisa klasikom, torbama izrađenom od vrhunskih materijala.

carpisa jesen 2017

Joana Sanz

Kolekcija se sastoji od malih krznenih torbica koje su apsolutni modni hit za večernje izlaske, preko mini ruksaka, do praktičnih shopper torbi za dnevne izazove. Savršeni spoj funkcionalnosti i dizajna ponovno je tu, dok su boje zagasite te prevladava jesenska paleta narančastih, smeđih i crvenih tonova koja će podići svaku kombinaciju na profinjen, ali trendi način.

carpisa jesen 2017

carpisa jesen 2017

Jula Rebreal

Kroz hashtag #MYBAGMYLIFE, brend dokazuje kako u svom asortimanu ima savršenu torbu za svaku ženu, koju je moguće nositi od jutra do večeri. Carpisa je stavila naglasak na kolekciju koja podržava različite osobnosti te slavi slobodu razmišljanja, moć i energiju, ona  je  nezaobilazna ako se želite istaknuti  u svakoj prigodi i biti dijamant u mnoštvu cirkona.

Cijene: od 264 do 519 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.