Nježan i eteričan novi FREYWILLE editorijal izjava je ljubavi prvom proljetnom cvijeću, a posvećen onim životnim trenucima koji nas potiču na inspiraciju i kreativnost. Zora Bjelousov, glavna urednica portala Femina.hr izvrsno se snašla u ulozi modela ove kreativne suradnje s austrijskim brendom FREYWILLE. Graciozna i šarmantna utjelovljuje istinsku i odvažnu ženu, odlučnu da prepozna nadahnuće u svakom trenutku života

freywille, zora bjelousov, proljeće 2015

FREYWILLE nakit postaje sve češći izbor brojnih mladenki. Čarobne FREYWILLE kolekcije živopisnih boja odličan su odmak od klasičnog nakita, a raskošnim umjetničkim motivima omogućuju svakoj ženi da na jedinstven način istakne svoju ljepotu, ali i osobnost na taj poseban dan. FREYWILLE nakit zadržat će trajnu vrijednost kao dragocjena uspomena na najljepše osjećaje i sjećanja, uvijek se može nositi blizu srca te s lakoćom kombinirati uz brojne svečane i dnevne odjevne kombinacije. Na bajkovitoj bridal haljini Ivana Alduka zasjala je FREYWILLE kolekcija Magic Sphinx čiji su motivi inspirirani istoimenim mitološkim bićem . Dominantna krila Sfinge romantičnim ružičastim i koraljnim tonovima ukovirena zlatnim prahom pozivaju da hrabro sljedimo svoje snove, potiču na oslobađanje kreativnosti i umjetničkog izražavanja .

freywille, zora bjelousov, proljeće 2015

FREYWILLE kolekcija First Love inspirirana je proljetnim buđenjem cvijeća i osjećajem prve ljubavi. Pjenušavi, nježni pastelni motivi blagih kontura pristaju na gotovo sve odjevne kombinacije. Nestašna igra veselih mjehurića vode dok se njišu na zelenim vlatima trave rastvara osjećaje koji dolaze u trenucima kada smo potpuno zadovoljni i ispunjeni, te je simbol za radost , nadu, povjerenje i smjelost.

freywille, zora bjelousov, proljeće 2015

Zasluge za ovaj lijepi mini editorijal idu Dejanu Bariću za fotografiju, Dejanu Bariću i Mirni Radić za postprodukciju, Ireni Herceg za šminku te Silvani Zdelar za kosu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.