Želite svoje odjevne ljetne kombinacije, namijenjene za šetnju rivom, izlaske na večeru ili odlaske na plažu, upotpuniti najnovijim i veselim modnim dodacima? Hrvatski brend Mirelas' by Mirela Jewerly & Bags donosi modne prijedloge kojima nećete odoljeti

mirelas by mirela

Mladi hrvatski brend modnih dodataka Mirela's by Mirela za aktualnu je sezonu pripremio atraktivne modne dodatke u žarkim tonovima, poput pink, narančaste i žute boje. No, nisu izostale niti statement brončana i zlatna nijansa. Tako su se u ponudi najnovije kolekcije za proljeće i ljeto 2020., osim naušnica, narukvica i torbica, našli remeni, privjesci, kao i mali novčanici te etuiji za naočale.

mirelas by mirela

Brend koji uspješno posluje četiri godine ima vrlo zanimljivu i viš od 50 godina dugu, obiteljsku tradiciju izrade kožnih dodataka. Naime, otac vlasnice brenda, Mirele Hison Bartolić, cijenjeni je zagrebački grafičar Slavko Hison, čije suradnje uključuju radove s vodećim hrvatskim umjetnicima poput Picelja, Murtića, Vojvodića i Cetina te arhitektima poput Rusana, i veliki je zaljubljenik u kožu. Sve to prenio je i na svoju djecu, posebice kćer.

mirelas by mirela

Modni dodaci Mirela's by Mirela mogu se pronaći u njihovom Show Roomu (‪Radnička Cesta 34) te naručiti putem službenih Facebook i Instagram profila, a rade se i custom made modeli.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.