Prošla su gotovo tri desetljeća otkako je Air Max 1 predstavio Visible Air, inovativnu tehnologiju „vidljivog zraka“ unutar tenisica, koja je transformirala dizajn obuće i predstavila franšizu koja je toliko jaka da se njezina godišnjica lansiranja posebno slavi

nike flyknit

Danas je prepoznatljiva silueta na još jednoj prekretnici – povezana je s revolucionarnom Nike tehnologijom Flyknit kako bi se kreirale Nike Air Max 1 Ultra Flyknit, najlakše tenisice Air Max 1 do sada.

Usavršene kroz bezbroj prototipa i vođene glavnim dizajnerom projekta, Benom Yunom, tenisice uključuju otvorenu konstrukciju Flyknit kod prstiju i jezika za prozračivanje, dok zatvorena konstrukcija pete pruža dodatnu potporu. Dio tenisica između gornjišta i prednjeg dijela potplata ne sadrži šavove, čime je model povezan s originalnim tenisicama Air Max 1. Lagana i fleksibilna izrada povećava udobnost.

nike flyknit

Tenisice Nike Air Max 1 Ultra Flyknit dostupne su u veličinama i bojama za muškarce i žene od 28. srpnja putem Nike webshopa i na Nike prodajnim mjestima po cijeni od 1.399,00 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.