Lindex u suradnji s kultnim dizajnerom Jeanom Paulom Gaultierom za jesen predstavlja kolekciju koja interpretira dizajnerske kodove i potpise. Upravo su objavljene prve tri fotografije kampanje, s motivima kultnog Gaultierovog modela Karen Elson

jpg za lindex

„Kolekcija objedinjuje tipični mali Gaultierov ormar, s mojim tipičnim karakteristikama, ali predstavljen na potpuno novi način. Tu su klasične mornarske pruge, kao i uzorci - pojedini komadi su u kombinaciji s tatoo printom koji je inače moj omiljeni.", kaže JeanPaul Gaultier.

Jean Paul Gaultier kolekcija za Lindex obuhvaća žensku i dječju odjeću te donje rublje, kao i modne dodatke. Osim bogatih uzoraka, kolekciju odlikuju raskošni detalji kao što su patent zatvarači i klasični oblici konusa koji se vežu uz jednu i jedinstvenu Madonnu.

jpg za lindex

„Izrada kolekcije poput ove je izazov, ali vrlo pozitivan. To mi omogućava da vidim druge ljude s kojima inače ne radim, a također mi omogućava da izrađujem odjeću na razini cijena koje su svima pristupačne.", kaže Jean Paul Gaultier.

jpg za lindex

jpg za lindex

Već dvanaest godina Lindex sudjeluje u borbi protiv raka dojke, te će i ove godine 10% od prodaje Jean Paul Gaultier kolekcije za Lindex biti donirano za istraživanje protiv raka dojke.

jpg za lindex

Jean Paul Gaultier kolekcija za Lindex bit će dostupna od 20. listopada u odabranim Lindex trgovinama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.