Europske ambasadorice strukovnog obrazovanja i cjeloživotnog učenja i  vrhunske umjetnice,  sestre Boudoir, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, svojim kreacijama pomiču granice couture izričaja

boudoir nacrtana
Čarobna Boudoir couture kolekcija za jesen i zimu 2018./19. eklektični je miks netipičnog couture izričaja koji se ne veže uz "bridal" tematiku, a satkana je od upečatljivih, voluminoznih komada u potpunosti napravljenih od svilenog organdija, snažnoga grafičkog, a istovremeno amorfnog rukopisa. Modeli su upotpunjeni šeširima iz Boudoir modističke radionice u kojoj su svi komadi iz kolekcije etički proizvedeni.

boudoir nacrtana
"Svaka nova kolekcija i kampanja koju radimo je nastavak na naš rad u kojem svake sezone nadograđujemo svoj brend, ali i sebe kao osobe. Kao što je već poznato, Boudoir kolekcije i kampanje najiščekivanije su svake sezone. I ovu kampanju, kao i sve druge, trudile smo se čuvati do zadnjeg trenutka tako da efekt iznenađenja bude još veći. Ova kampanja samo je dokaz da u našim modnim pričama glavnu ulogu imaju naši komadi i naš talent da stvorimo nevjerojatne couture komade. Kolekcija se može pogledati na adresi ateliera Radićeva 22 ili na www.boudoir.hr", izjavile su sestre Boudoir, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

boudoir nacrtana
Dizajnerice su cjelovitu kolekciju nedavno prikazale na Ljubljana Fashion Weeku. Martina i Morana su treću godinu zaredom odabrane kao europske ambasadorice strukovnog obrazovanja i cjeloživotnog učenja.

boudoir nacrtana
 

boudoir nacrtana
 

boudoir nacrtana
 

boudoir nacrtana

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.