Stigla je još jedna neodoljiva priča o vilama kroz koju dizajnerica Sandra Haddad predstavlja svoju novu sanjivu kolekciju vjenčanica

sandra haddad 2018 ljeto

Nova kolekcija pod nazivom “Vjerujete li u vile?” prepuna je prekrasnih kreacija koje vas zasigurno mogu inspirirati u potrazi za svojom savršenom vjenčanicom. Ostavši pri svom prepoznatljivom stilu vjenčanice iz nove kolekcije su romantične, nježne i ženstvene, a krojevi jednostavni i izrazito elegantni. Krojevi koji pristaju svim mladenkama te utjelovljuju sve ono što je ženstveno i lijepo.

sandra haddad 2018 ljeto

U svojoj novoj kolekciji Sandra je obuhvatila sve: od romantične čipke, nježno ružičastih tonova te vjenčanica A- kroja koje mladenke najčešće biraju. Neodoljivi cvjetni detalji, mašne i vrpce daju ovoj kolekciji onaj prepoznatljivi romantični Sandrin potpis. Uz vjenčanice tu su i modni dodaci kao cvjetni vjenčići i biserne ukosnice koji su usklađeni svakom vjenčanicom iz ove bajkovite kolekcije.

sandra haddad 2018 ljeto

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad jednostavno je savršena za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati. Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

sandra haddad 2018 ljeto

Za više informacija posjetite www.sandra-haddad.com, Facebook stranicu Sandra Haddad te Instagram profil Sandra Haddad

sandra haddad 2018 ljeto

sandra haddad 2018 ljeto

Foto: Sanja Lydia Kulušić
Model: Darija Gabrić
Make up: Mia Bator

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.