Borovo predstavlja predivnu novu kolekciju kožne obuće i obuću proizvedenu od gume iz kolekcije Rubber koja prkosi nadolazećoj kiši i svim vremenskim uvjetima. I izgleda totalno cool i trendi

borovo jesen zima 2022

Kalendarski, jesen je u punom zamahu, a polako se približava i zima. Iako se još probija pokoja sunčeva zraka koja nas grije, živa na termometru polako se spušta i vrijeme je da ormar opremimo toplom i udobnom obućom.

borovo jesen zima 2022

Borovo je u novoj kolekciji kožne obuće predstavilo obuću u paleti jesenskih i zimskih boja koje se uklapaju uz sve modne kombinacije za nadolazeće hladnije vrijeme. U kolekciji se nalaze različiti modeli cipela i gležnjača od najfinije kože, koje odlikuje predivan dizajn i kvaliteta, ali i savršena udobnost.

borovo jesen zima 2022

Iako se trendovi mijenjaju iz godine u godinu, s Borovo kožnom obućom ne možete pogriješiti. Bez obzira na to volite li jednostavnost i birate obuću koju je lako spariti s onim što imate u ormaru ili ste za malo hrabrije kombinacije, Borovo će se uklopiti u sve trendove. 

borovo jesen zima 2022

Uz modele od kože, Borovo u novoj kolekciji predstavlja i modele od gume. Rubber kolekcija modnih gumenih čizama prkosi nadolazećoj kiši i svim vremenskim uvjetima, a izgledom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Udobni modeli iz te kolekcije dolaze u različitim bojama pa se mogu uklopiti u različite modne kombinacije. 

borovo jesen zima 2022

Borovo i dalje ponosno ističe kako svoju obuću od gume i kože proizvodi u Vukovaru pa i ova kolekcija dolazi uz lijepe pozdrave iz toga grada. Također, ove godine je kampanja za jesen i zimu snimljena u vukovarskoj tvornici tako da u pozadini fotografija možete vidjeti i lokacije na kojima je obuća proizvedena. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.