Nova kolekcija FREYWILLE nakita oduševit će glamurozne, ali i razigrane žene. Kao inspiraciju za eteričan ljetni styling, FREYWILLE predstavlja drugu u nizu od četiri umjetničke fotografije svoje mini kampanje koju su kreirali Petar Trbović i fotografski dvojac Decker&Kutić

freywille_ljetninakit_cijela

Zanimljiva kompozicija skriva priču s kraja 19. stoljeća o slavnom češkom umjetniku Muchi i njegovoj muzi Sarah Bernhardt. Stavljajući naglasak na krivudave secesijske linije zlatnih i plavozelenih tonova FREYWILLE kolekcije Hommage a Alphonse Mucha, fotografija prenosi suvremenu umjetničku viziju revolucionarnog Muchinog plakata za predstavu Gismonda s impresivnim prikazom kazališne dive Bernhardt kao žene s vizijom i čistoćom u srcu.

freywille_ljetninakit_cijela1

Nadolazeće ljeto FREYWILLE vidi u tirkiznim tonovima koji podsjećaju na nijanse vedrog neba i prozirnog mora. Upečatljiv i privlačan tirkizni nakit s lakoćom se kombinira uz gotovo sve boje duginog spektra, ističe samopouzdanje i  ljepotu, te simbolizira budnost i otvorenost uma. Izbor FREYWILLE kolekcija u tirkiznim tonovima oduševit će elegantne dame u potrazi za senzualnim komadima nakita koji odiše glamurom, ali i one koje žele samo poseban dašak osvježenja uz bijele ili neutralne dnevne odjevne kombinacije.  

FREYWILLE nakit dostupan je u zagrebačkom butiku u Preradovićevoj 2, i na FREYWILLE Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/  ili  Facebook stranici Freywille Zagreb.

freywille_ljetninakit_cijela2

freywille_ljetninakit_cijela3

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.