Havainas Sunny II sandale nosive su u svim prilikama, a postat će prvi odabir svima koji žele udobnost i kvalitetu. Uz to, neonske boje i efektan dizajn su dobitna kombinacija za osvajanje ovoga ljeta

havaianas sunny II

Ljeto nas svojom vedrinom i svjetlošću poziva da u modne kombinacije uvedemo boje, energiju i slobodu, ali i malo inovativnosti. Havaianas, najpoznatiji brend japanki, neprestano se razvija te u svoje kolekcije nastoji unijeti nešto novo i drugačije, a sada donosi kolekciju sandala koja može ispuniti sve modne ljetne zahtjeve.

havaianas sunny II

Iako je Havaianas već postao sinonim za japanke, ovo ljeto fokus stavlja i na kolekciju sandala s nazivom koji doziva zabavu i visoke temperature – Sunny II. Modeli iz ove kolekcije imaju prepoznatljiv oblik Slim japanki, no dodatno se ističu zbog remenčića koji ih pretvaraju u sandale i time pružaju dodatan osjećaj sigurnosti sa stilom.

havaianas sunny II

Sunny II modeli dolaze u odvažnim i vibrantnim neonskim bojama te će se svidjeti svakome tko voli dodatno istaknuti svoj modni stil. Ljubičasta, ružičasta, crvena i žuta su 4 glavne boje koje ovu kolekciju podižu na novu razinu. Naravno, Havaianas se pobrinuo i da osobe koje vole suptilnije boje pronađu Sunny II model za sebe. Tako će ljubitelji klasike svoj outfit lako moći uskladiti sa sandalama u pješčano sivoj, hladno sivoj i crnoj boji.

havaianas sunny II

Jednako kao i japanke, Sunny II sandale prati prepoznatljiva Havaianas kvaliteta. Zahvaljujući delikatnoj izradi od otporne gume, ovi modeli se ne zagrijavaju na visokim temperaturama, čuvaju nogu od sklizanja, ne upijaju neugodne mirise i pružaju udobnost u svakom trenutku.

havaianas sunny II

Havaianas Sunny II modeli ove godine neće voditi glavnu riječ samo na plaži, već i na gradskim ulicama. S obzirom na to da se radi o jednostavnom i udobnom modelu, s lakoćom se može iskombinirati s omiljenom ljetnom haljinom, trendi širokim trapericama ili lepršavom suknjom. 

Ukradite pažnju s novim Havaianas sandalama i pronađite svoj omiljeni model na službenoj stranici Havaianasa. Više informacija o proizvodima i cijenama nalazi se na www.havaianas-store.com/en.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.