Još nas malo dijeli do 14. veljače i najpoznatijeg blagdana ljubavi. Valentinovo je dan kada se više nego ikada na romantičan način iskazuje i pokazuje ljubav, i to ne samo boljim polovicama i supružnicima, već i članovima obitelji, prijateljima, ali i samima sebi. Zašto ne? A Lei nakit je divna ljubavna poruka! 

lei nakit valentinovo

Ljubav je najveći pokretač i inspiracija mnogima u svim sferama života, pa može poslužiti i kao motivacija da se svakodnevno podsjetimo koliko je važno voljeti druge, kao i sebe. Nekada je to lako zaboraviti. Upravo zato, dobro je uza se imati nešto što će nas na to podsjećati i što ne možemo ne primijetiti sve i da hoćemo. A to je, pogađate, predivan nakit koji je oduvijek bio svojevrstan znamen ljubavi te se poklanja kao potvrda iste. 

lei nakit valentinovo

Ljubav je najljepši osjećaj, a jednako tako se svatko osjeća kada nosi lijepi, minimalistički nakit s bezvremenskim dijamantom koji odiše elegancijom i ima onaj prepoznatljiv sjaj. Upravo dijamanti na poseban način predstavljaju ljubav i poštovanje prema osobi kojoj se daruju. Iz tog, ali i mnogih drugih razloga, svaka ih žena zaslužuje u svom životu kako bi svakodnevno imala potvrdu i podsjetnik na vlastitu snagu i ljepotu. 

lei nakit valentinovo

Valentinovo je dan na koji se tradicionalno mnogi odlučuju zaprositi voljenu osobu te tako započeti novo poglavlje zajedničkog života. Što bolje može obilježiti takav romantičan trenutak nego prsten s dijamantom koji će trajati vječno i uvijek biti jedinstveni podsjetnik na ljubav i posebne uspomene. Jer dijamanti su vječni, baš kao i ljubav! A ako poklanjate sebi, s dijamantom ne možete pogriješiti bilo da se radi o naušnicama, narukvicama, ogrlicama ili prstenju. On je nagrada, potvrda, ljepota, ljubav i ulaganje u sebe. 

lei nakit valentinovo

Bilo da birate savršen poklon za voljenu osobu, planirate zaruke ili želite istaknuti vlastitu osobnost, karakter i stil, nakit ekskluzivnog branda LEi jewelry najbolji je izbor u svim prilikama. LEi je predstavio svoju kampanju u povodu Valentinova koja svakome može poslužiti kao inspiracija za savršen poklon. 

lei nakit valentinovo

LEi nakit nepogrešiv je odabir jer s 18-karatnim zlatom i dragim kamenjem pokazuje da je elegantan, decentan i bezvremenski, te ono najbitnije - neće ostaviti ravnodušnim onoga kome je poklonjen. LEi nakit može se kupiti u LEi poslovnici na adresi Gajeva 4 u Zagrebu, u Zaks Arena Centar u Zagrebu, u Zaks Robna kuća Rijeka, te u CCO Split i Zadar. Dio asortimana LEi nakita dostupan je i na službenoj internetskoj stranici.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.