Kraj uspješne godine poznati modni dizajner Ivan Alduk odlučio je završiti u novom izdanju. Nakon niza uspješnih ready-to-wear i bridal kampanja, Alduk je odlučio osvježiti vlastiti modni brend - novom web stranicom www.alduk.hr i redizajnom brenda koji jasno ukazuju na njegovu zrelost u stvaranju i poslovanju

alduk digital

Nova web stranica, nastala u suradnji sa studijem magic'marinac, prati svjetske trendove što znači da će se svojim layoutom prilagoditi svakom uređaju kako bi posjetitelji imali što bolji doživljaj prilikom surfanja.

Na novoj modnoj web adresi možete saznati sve novosti o aktualnim ready-to-wear i bridal kolekcijama, projektima, brendu i dizajneru te izravno kontaktirati studio i zatražiti dodatne informacije, termin za probu ili narudžbu. Kako bi posjetiteljima dali što bolji uvid u ALDUK asortiman, kreirana je i rubrika IZLOG u kojoj se mogu pogledati svi modeli, njihove karakteristike i cijene.

„Na našoj web stranici željeli smo dati još bolji uvid u ono što svaki dan s puno veselja i truda stvaramo. Slike kampanja, modeli s cijenama, mogućnost direktnog kontakta i poveznice na društvene mreže poput Facebook stranice ALDUK i Instagrama karakteristike su naše web stranice koja je također i responsive, što znači da se prilagođava bilo kojem uređaju s kojeg dolazite." objasnio je Ivan Alduk.

alduk digital

Novi logo i redizajn brenda osmislio je mladi grafički dizajner Velimir Pavić. Vodio se estetikom ALDUK kolekcija i kampanja te dizajnirao moderan, minimalistički i decentan logo. Zadovoljna klijentica osnova je stvaranja ALDUK kolekcija i upravo je to razlog Ivanu za daljnji razvoj vlastitog brenda.

„Vizualno osvježenje jedna je od bitnih odlika mode, a novom web stranicom i redizajnom loga željeli smo klijenticama dati što bolji doživljaj brenda. Iznimno sam sretan i zadovoljan pokretanjem web stranice i novim identitetom brenda jer sam ostvario još jednu od želja u mom poslovnom planu. Posjetite nas na www.alduk.hr!" izjavio je Ivan Alduk.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.